Алати за Home & Garden
Сет батериски ножици за жива ограда и трева

Isio

НОВО
Isio
Isio
Неопходен алат во градината
  • Компактен рачен алат совршен за обликување грмушки и жива ограда
  • Лесен и ергономски дизајн за удобно и едноставно сечење
  • Издржливата 3,6V литиум-јонска батерија е секогаш подготвена за употреба со времетраење до 50 минути
  • Моќен погон и систем против блокирање за дополнителна моќност на сечење без заглавување

Уживајте во безжичната мобилност и моќност со ергономски дизајн за лесно сечење

Неопходен алат во градината – батерискиот ISIO е импресивен мултифункционален алат наменет за обликување жива ограда и рабови на тревникот. Додатоците вклучуваат 120 mm сечило за жива ограда, 80 mm сечило за трева и телескопска рачка. Multi-Click системот ја олеснува промената на додатоци. 3,6V литиум-јонската батерија овозможува непрекината работа до 50 минути, без заглавување, благодарение на вградениот систем против блокирање на Bosch. Ергономски дизајнирани за максимална удобност. Со тежина од само 550 g, ISIO се лесни за маневрирање и компактни за едноставно складирање.

Лесно и компактно кастрење

Isio ножиците за трева и жива ограда овозможуваат да користите само еден алат за широк спектар на задачи.
Компактни и лесни со ергономски дизајн
3,6V литиум-јонската батерија на Isio ножиците за трева и жива ограда трае и до 50 минути.

Функции и придобивки на Isio

Непречено сечење подебели гранки благодарение на Bosch системот против блокирање за непрекинато сечење и побрзи резултати.

Континуирано сечење без прекини

Непречено сечење подебели гранки благодарение на Bosch системот против блокирање за непрекинато сечење и побрзи резултати.

Висококвалитетни перформанси на сечење

Швајцарското прецизното сечило овозможува остри, висококвалитетни засеци за оптимални перформанси и издржливост.

Батериските ножици за трева и жива ограда имаат ергономски дизајн и се испорачуваат со двострана мека рачка за максимална удобност.

Практични и ергономски

Батериските ножици за трева и жива ограда имаат ергономски дизајн и се испорачуваат со двострана мека рачка за максимална удобност.

Додатоци што лесно се менуваат

Иновативниот Multi-Click систем служи за многу лесна промена на додатоците.

Ласерските, дијамантски сечила се дизајнирани за брзо сечење гранки.

Постојано прецизни, чисти засеци

Ласерските, дијамантски сечила се дизајнирани за брзо сечење гранки.

Технички податоци за Isio

Технички спецификации
Напон на батеријата
3.6 V
Работи со капацитет на батерија
1.5 Ah
Времетраење без оптоварување
до 50 мин.
Време на полнење на батерија
3.5 ч.
Должина на сечило
12 cm (жива ограда)
Ширина на сечило
8 cm (трева)
Проред на запчаник
8 mm
Тежина
0,550 kg
Димензии на алатот (L x W x H):
336 x 82 x 118 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации (ножици за трева)
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 70 dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Информации за бучава/вибрации (ножици за жива ограда)
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 58 dB(A); Sound power level 79 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: Isio
Број на нарачка
Multi-Click сечило за ножици за кастрење 8 cm
F 016 800 326
Multi-Click сечило за ножици за жива ограда 12 cm
F 016 800 327
Полнач
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0600833108
3165140630689

Достапни додатоци

Градинарски ракавици (L)

Градинарски ракавици (L)

Градинарски ракавици (L)

Bosch градинарски ракавици за секаква работа во градината

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00