Алати за Home & Garden
Сет батериски ножици за жива ограда и трева

Isio

Isio
Isio
Isio Isio
Неопходен алат во градината
  • Компактен рачен алат совршен за обликување грмушки и жива ограда
  • Лесен и ергономски дизајн за удобно и едноставно сечење
  • Издржливата 3,6V литиум-јонска батерија е секогаш подготвена за употреба со времетраење до 50 минути
  • Моќен погон и систем против блокирање за дополнителна моќност на сечење без заглавување

Уживајте во безжичната мобилност и моќност со ергономски дизајн за лесно сечење

Неопходен алат во градината – батерискиот ISIO е импресивен мултифункционален алат наменет за обликување жива ограда и рабови на тревникот. Додатоците вклучуваат 120 mm сечило за жива ограда, 80 mm сечило за трева и телескопска рачка. Multi-Click системот ја олеснува промената на додатоци. 3,6V литиум-јонската батерија овозможува непрекината работа до 50 минути, без заглавување, благодарение на вградениот систем против блокирање на Bosch. Ергономски дизајнирани за максимална удобност. Со тежина од само 550 g, ISIO се лесни за маневрирање и компактни за едноставно складирање.

  • фокусирани на едноставноста
  • за мали до средни задачи
  • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
  • за задачи со средна големина
  • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
  • поголеми и попредизвикувачки задачи

Лесно и компактно кастрење

Isio ножиците за трева и жива ограда овозможуваат да користите само еден алат за широк спектар на задачи.
Компактни и лесни со ергономски дизајн
3,6V литиум-јонската батерија на Isio ножиците за трева и жива ограда трае и до 50 минути.

Функции и придобивки на Isio

Ласерските, дијамантски сечила се дизајнирани за брзо сечење гранки, прецизно и со постојано чисти завршни засеци.

Постојано прецизни, чисти засеци

Ласерските, дијамантски сечила се дизајнирани за брзо сечење гранки, прецизно и со постојано чисти завршни засеци.

Практични и ергономски

Батериските ножици за трева и жива ограда имаат ергономски дизајн и се испорачуваат со двострана мека рачка за максимална удобност.

Иновативниот Multi-Click систем служи за многу лесна промена на додатоците. На пример, можете да ги менувате градинарските ножици и ножиците за жива ограда за само неколку секунди, без потреба од никакви алати.

Додатоци што лесно се менуваат

Иновативниот Multi-Click систем служи за многу лесна промена на додатоците. На пример, можете да ги менувате градинарските ножици и ножиците за жива ограда за само неколку секунди, без потреба од никакви алати.

Постојано прецизни, чисти засеци

Ласерските, дијамантски сечила се дизајнирани за брзо обликување и сечење жива ограда, грмушки или трева, прецизно и со постојано чисти завршни засеци.

Технички податоци за Isio

Технички спецификации
Напон на батеријата
3,6 V
Време на полнење на батерија
3.5 ч.
Работи со капацитет на батерија
1.5 Ah
Времетраење без оптоварување
до 50 мин.
Должина на сечило
12 cm (жива ограда)
Ширина на сечило
8 cm (трева)
Проред на запчаник
8 mm
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
307 x 151 x 112 mm
Тежина
0,550 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации (ножици за трева)
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
Детали за испорака: Isio
Број на нарачка
Multi-Click сечило за ножици за кастрење 8 cm
F 016 800 326
Multi-Click сечило за ножици за жива ограда 12 cm
F 016 800 327
Полнач
Мека торба за складирање
Број на нарачка
EAN-код
0600833108
3165140630689

Достапни додатоци

Градинарски ракавици (L)

Градинарски ракавици (L)

Градинарски ракавици (L)

Bosch градинарски ракавици за секаква работа во градината

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00