Алати за Home & Garden
Статив

MM 3

MM 3
MM 3
Брзо, флексибилно и прецизно позиционирање на вкрстени линиски ласери
  • Различни опции за позиционирање на ласерска линија
  • Димензија на прицврстување (3-70 mm) за хоризонтално или вертикално позиционирање
  • Опсег на прецизно прилагодување на висината (60 mm)
  • Ротирачка рачка на стегата од 360° што го олеснува навалувањето и позиционирањето во близина на плафон
  • Одговара на сите вкрстени линиски ласери со ¼" навој

Брзо, флексибилно и прецизно позиционирање на вкрстени линиски ласери на различни предмети

Практичната MM 3 универзална стега обезбедува брзи, флексибилни и прецизни решенија за позиционирање на ласерската линија на посакуваната висина, со што се проширува спектарот на изводливи задачи за нивелирање. Широката димензија на прицврстување од 3-70 mm овозможува и хоризонтално и вертикално флексибилно позиционирање, додека опсегот за прилагодување на висината од 60 mm овозможува висока прецизност. Ротирачката рачка на стегата од 360° овозможува лесно навалување и удобна употреба при работа во близина на плафони со ротирање на стегата за 180°. Може да се користи со сите вкрстени линиски ласери со ¼" навој. Лесно, брзо, едноставно.

Флексибилно и прецизно позиционирање на вкрстени линиски ласери

Прецизно и флексибилно позиционирање
Различни опции за фиксирање
Ротација од 360° и навалување за флексибилно поставување
Различни димензии на прицврстување од 3 до 70 mm

Технички податоци за MM 3

Технички спецификации
Работна висина 1
50 – 118 cm
Опсег на подесување висина
60 mm
Големина на целта за зацврстување
3 - 70 mm
Тежина
0,3 kg
Навој на статив
1/4"
360° ротирачка рачка на стега
да
Димензии на алатот (L x W x H):
149 x 47 x 154 mm
Детали за испорака: MM 3
Број на нарачка
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603692300
4059952513799

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00