Алати за Home & Garden
Системски додатоци

Multi-Click прскалка 1 L (Isio)

Multi-Click прскалка 1 L (Isio)
Multi-Click прскалка 1 L (Isio)
Испрскајте широк спектар на пестициди и ѓубрива растворливи во вода со Isio (0 600 833 1**)
Детали за испорака: Multi-Click прскалка 1 L (Isio)
Број на нарачка
Multi-Click прскалка, 1 L
F 016 800 330
Картон
Број на нарачка
EAN-код
F016800330
3165140697217

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00