Алати за Home & Garden
Мини рачна кружна пила

PKS 16 Multi

PKS 16 Multi
PKS 16 Multi
PKS 16 Multi PKS 16 Multi
Лесно ракување и контрола во секакви материјали
  • Мала, компактна со ергономски дизајн за лесно ракување
  • Лесно прилагодување на длабочината на сечење
  • Три сечила за пила за многу задачи за сечење и широк спектар на материјали
  • Функцијата за длабок засек овозможува дополнителни можности за примена

Компактна и флексибилна за прецизни резултати на широк спектар на материјали

Рачната PKS 16 Multi пила доаѓа со три сечила за прецизни засеци во секакви материјали, како што се дрво и дрвени материјали (на пр., ламинат и паркет), пластика, метал и плочки. Опремена со функција за длабок засек, пилата е соодветна за уште поширок спектар на примени. Нејзиниот мал и компактен, ергономски дизајн ја прави лесна за ракување, за оптимална контрола и прецизност, додека нејзиното подножје овозможува стабилност при сечењето. Заклучувањето на вретеното на пилата овозможува лесна промена на сечилата.

Завршување проекти со удобност и леснотија

Мала и компактна за лесно ракување
Одлични резултати на сечење во повеќе материјали
Специјалниот дизајн овозможува рамно сечење на рабовите

Функции и придобивки на PKS 16 Multi

Прилагодлива длабочина на сечење – брзи и лесни промени за да се задоволат потребите на секој дел за обработка.

Широк спектар на опции за сечење за флексибилност

Прилагодлива длабочина на сечење – брзи и лесни промени за да се задоволат потребите на секој дел за обработка.

За лесно пронаоѓање и следење на нацртаните линии

Поставен на предниот дел на пилата, CutControl го олеснува сечењето по права линија, овозможувајќи безбедно насочување и прецизни резултати.

Сигурносното заклучување спречува несакано активирање, за безбедна употреба и зголемена заштита на корисникот.

Зголемена безбедност на корисникот

Сигурносното заклучување спречува несакано активирање, за безбедна употреба и зголемена заштита на корисникот.

Подобро држење за удобност и контрола

Мекиот дел за држење овозможува удобно ракување со алатот и подобра контрола, корисно за задачите за кои е потребна подолга употреба на алатот.

Заклучувањето на вретеното го заклучува вретеното на алатот кога не е во функција за лесна промена на сечилата за пила.

Лесна промена на сечила за пила

Заклучувањето на вретеното го заклучува вретеното на алатот кога не е во функција за лесна промена на сечилата за пила.

Технички податоци за PKS 16 Multi

Технички спецификации
Влезна моќност
400 W
Номинален дијаметар на сечило за кружна пила
65 mm
Големина на дупка на сечило за кружна пила
15 mm
Брзина без оптоварување
6.400 врт./мин.
Основна плоча
68 x 233 mm
Штитник
Пластични
Тежина на машината
1,9 kg
Опсег на длабочина на сечење под 90°
16 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 97 dB(A); Sound power level 108 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: PKS 16 Multi
Број на нарачка
Дијамантски диск за сечење Ceramic
2 609 256 425
Precision сечило за кружна пила
2 609 256 C82
Special сечило за кружна пила
2 609 256 C83
Адаптер за екстракција на прашина
1 600 A00 1LP
Пластична кутија
1 605 438 516
Број на нарачка
EAN-код
06033B3020
3165140651226

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00