Алати за Home & Garden
Ласерска либела

PLL 1 P

PLL 1 P
PLL 1 P
Практична, џебна ласерска либела за различни задачи
  • Комбинирана функционалност на либела и линиски ласер во едно
  • Проектирајте хоризонтални, вертикални или дијагонални ласерски линии (до 5 m) или точки (до 20 m)
  • Флексибилниот држач за на ѕид е соодветен за сите површини
  • Лесна за употреба – брзи и прецизни резултати со точност од ± 0,5 mm/m
  • Совршено за закачување слики или израмнување елементи, прекинувачи и приклучници на иста висина

Практична, џебна ласерска либела за различни задачи

Џебната ласерска либела PLL 1P, лесна за употреба, има комбинација на функции на либели и линиски ласери. Совршена за различни задачи, има точност од ± 0,5 mm/m и проектира хоризонтални, вертикални или дијагонални ласерски линии или точки. Овој практичен алат е совршен за поставување корнизи, израмнување елементи, поставување полици или закачување слики и, кога се користи како ласерски покажувач, за пренесување точни висини во просториите за инсталирање на прекинувачи и приклучници за светла. Благодарение на флексибилниот држач за на ѕид и магнетите на алатот, PLL 1P може безбедно да се прицврсти или да се постави на сите површини.

PLL 1 P ласерската либела претставува совршена комбинација на функции на либела и линиски ласер.
PLL 1 P од Bosch може да се прицврсти на која било површина со држачот за на ѕид.

Технички податоци за PLL 1 P

Технички спецификации
Работен опсег, ласерска линија
5 m
Работен опсег, ласерска точка
20 m
Ласерска диода, ласерска линија
635 nm
Ласерска диода, ласерска точка
650 nm
Класа на ласер
2
Прецизност**
± 0,5 mm/m
Навој на статив
1/4"
Тежина
0.14 kg
Батерија
2 x 1,5V LR03 (AAA)
Детали за испорака: PLL 1 P
Број на нарачка
Батерија
Држач за на ѕид
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603663320
3165140710879

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00