Bosch Global
Алати за Home & Garden

PSB 18 LI-2 Ergonomic

Батериска ударна дупчалка

PSB 18 LI-2 Ergonomic

Батериска ударна дупчалка

PSB 18 LI-2 Ergonomic

Ергономски, компактен, лесен, а моќен

 • Компактен, ергономски дизајн благодарение на технологијата на електромотор без четки
 • Совршена контрола врз алатот благодарение на „KickBack Control“ технологијата – детектира ненадејно заглавување и го исклучува алатот
 • Syneon Technology – интелигентно контролирана енергија за секој проект
 • 20 поставки за вртежен момент, поставка за дупчење, 2 брзини со иновативниот прекинувач за надесно/налево, функција на удар што се вклучува посебно
 • Една батерија за сите – соодветна за сите алати за „направи сам“ проекти и градинарски алати во POWER FOR ALL литиум-јонските батериски системи
 • Брз полнач: 2,5 Ah батеријата е подготвена за употреба по 40 минути полнење (80% наполнета) – за сите алати за „направи сам“ проекти и градинарски алати во POWER FOR ALL 18V системот

PSB 18 LI-2 Ergonomic

PSB 18 LI-2 Ergonomics со најдобра ергономија за совршен пренос на моќноста

Со PSB 18 LI-2 Ergonomic батериската ударна дупчалка одвртувач, секој проект го имате целосно под контрола. Комбинацијата на ергономија, издржливост и прецизно ракување доведува до целосно ново чувство на алатот. Електромоторот без четки овозможува компактен дизајн без абење, што доведува до подолг век на траење на дупчалката одвртувач. Совршена контрола над алатот се обезбедува и со технологијата „KickBack Control“ - таа детектира ненадејна блокада и го исклучува алатот. PSB 18 LI-2 Ergonomic може да се користи за извршување на широк спектар на задачи во дрво, пластика, цигла, варовник и метал. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

Difficulty level

Лесно
 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
Universal
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
Advanced
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи
Напон на батеријата
18.0 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Препорака за батерија
>=1,5 Ah
Капацитет на батерија
2,5 Ah
Брзина без оптоварување (1-ва брзина / 2-ра брзина)
0 – 430 / 1.400 врт./мин.
Макс. вртежен момент
32 Nm
Макс. вртежен момент за меко/тврдо завртување
28 / 32 Nm
Поставки за вртежен момент
20 + 2
Макс. брзина на удар
22.500 цик./мин.
Стезна глава за дупчалка
13-mm стезна глава без клуч
Дијаметар на завртка до
10 mm
Дијаметар на дупчење во челик
13 mm
Дијаметар на дупчење во дрво
38 mm
Дијаметар на дупчење во ѕид
11 mm
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
251 x 217 x 85 mm
Тежина на машината со батерија
1,30 kg
PSB 18 LI-2 Ergonomic

PSB 18 LI-2 Ergonomic

Детали за испорака
 • Бургија за двоен одвртувач
 • Картон