Алати за Home & Garden
Батериска мултифункционална брусилка

PSM 18 LI

PSM 18 LI
PSM 18 LI
Моќна, компактна, мултифункционална брусилка со безжична слобода
  • Моќен повеќенаменски алат за агли, рабови и рамни површини со средна големина
  • Променете ги додатоците за брусење брзо и лесно преку системот SDS
  • Кутијата за микрофилтрација за прашина ја намалува прашината за да се обезбеди почиста работна површина
  • Компатибилна со Bosch 18V POWER FOR ALL батеријата
  • Употреба на тврдо дрво, меко дрво, лакирани и бојадисани површини
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за целиот Home & Garden систем со алати
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергија за оптимална ефикасност и подолго време на работа

Идеално за безжично брусење на средни рамни површини, како и ќошеви и рабови

Овој повеќенаменски и моќен, батериски мултифункционален алат е совршен за низа проекти. PSM 18 LI е дизајниран за работа во агли, на рабови и на рамни површини со средна големина. Уживајте во брзото менување на додатоците за брусење благодарение на системот SDS. Триаголниот врв може да се ротира за да се обезбеди оптимална употреба на брусната хартија. Менувањето на брусната хартија е брзо и лесно поради системот за прицврстување со велкро лепенка. Оваа мултифункционална брусилка е наменета за употреба на тврдо дрво, меко дрво, лакирани и бојадисани површини, за извршување на проекти за мебел, врати, рамки и скали. Кутијата за микрофилтрација за прашина ја намалува прашината. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

За средни рамни површини, ќошеви и рабови

Совршена за обработка на ќошеви, рабови, огради и рамки
Идеална за средни површини, клупи и маси
Брусење на тешко достапни места (опционален додаток)
Достапни се посебни додатоци за брусење

Функции и придобивки на PSM 18 LI

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Намалување на прашината за почиста работна површина

За време на брусењето, прашината автоматски оди во кутијата за прашина што може да се отстрани за видливо почиста работна површина. Алатот може да се закачи и на правосмукалка.

Со системот со велкро лепенка можете брзо и лесно да ja отстраните и замените брусната хартија. Едноставно извлечете ја старата брусна хартија и притиснете ја новата хартија на брусниот диск.

Брза и лесна промена на брусната хартија

Со системот со велкро лепенка можете брзо и лесно да ja отстраните и замените брусната хартија. Едноставно извлечете ја старата брусна хартија и притиснете ја новата хартија на брусниот диск.

За оптимална употреба на брусната плоча и хартијата

Дводелната брусна плоча овозможува рамномерна и оптимална употреба на брусната плоча и хартијата. Нејзиниот триаголен врв може лесно да се извади и ротира со цел да се продолжи работниот век на брусната плоча и на хартијата.

Технички податоци за PSM 18 LI

Технички спецификации
Напон на батеријата
18 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Капацитет на батерија
2,5 Ah
Брзина на кружен удар
22.000 осц./мин.
Дијаметар на круг
1,6 mm
Површина за брусење
104 cm²
Додаток брусна хартија / диск
Систем со микро велкро лепенка
Тежина на машината
1,3 kg
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
7,0 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 72 dB(A); Sound power level 80 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: PSM 18 LI
Број на нарачка
3 брусни хартии K 80, K 120, K 160
2 609 000 178
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06033A1321
3165140571999

Достапни додатоци

Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV
Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2x 2,5Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Компактен стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)
Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00