Дупчалка/одвртувач со литиум-јонска батерија

PSR 14.4 LI

PSR 14.4 LI
PSR 14.4 LI
Најпрактичниот алат во својата класа со висока моќност
  • Најпрактичен во својата класа благодарение на литиум-јонската технологија
  • Без мемориски ефект, без самопразнење: секогаш подготвен за употреба благодарение на литиум-јонската технологија
  • Особено долг работен век на литиум-јонската заменлива батерија благодарение на Bosch Electronic Cell Protection (ECP)
  • Syneon Technology – интелигентно контролирана енергија за секој проект
  • Интелигентен индикатор за ниво на наполнетост со 3 фази

PSR 14,4 LI дупчалката/одвртувачот е многу компактен и практичен алат.
Планетарниот менувач со високи перформанси овозможува најефикасна примена на моќност и гарантира непречено работење.

Технички податоци за PSR 14.4 LI

Технички спецификации
Напон на батеријата
14,4 V
Капацитет на батерија
1,5 Ah
Брзина без оптоварување
0 – 400 врт./мин.
Макс. вртежен момент
28,0 Nm
Макс. вртежен момент за меко/тврдо завртување
12 / 28 Nm
Поставки за вртежен момент
20 + 1
Стезна глава за дупчалка
Стезна глава без клуч
Тежина на машината со батерија
1,10 kg
Дијаметар на завртка до
8 mm
Дијаметар на дупчење во челик
8 mm
Дијаметар на дупчење во дрво
25 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Дупчење во метал
2,5 m/s²
1,5 m/s²
Завртување
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 67 dB(A); Sound power level 78 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: PSR 14.4 LI
Број на нарачка
Бургија за двоен одвртувач
Пластична кутија
Полнач AL 2215 CV
2 комплети за батерии PBA 14.4V 2.5Ah W-B
Број на нарачка
EAN-код
0603954323
3165140766913

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00