Алати за Home & Garden
Батериска убодна пила

PST 18 LI

PST 18 LI
PST 18 LI
Подобрено управување за извонредни резултати
  • Сечење со намалена вибрација за контролирана и практична употреба
  • Следете ја прецизно линијата за сечење со Bosch CutControl за прави засеци
  • Кружното движење овозможува побрзо напредок во сечењето
  • Длабочини на сечење до 80 mm за многу различни материјали
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност и подолго времетраење
  • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати

За задачи во движење со безжична слобода и исклучително ракување

Уживајте во безжичната слобода и моќните перформанси со PST 18 LI убодната пила. Нејзината компактна големина и малата тежина нудат одлично ракување и дополнителна мобилност при работа. Намалените вибрации ја зголемуваат контролата за практична употреба додека Bosch CutControl овозможува лесно следење на линијата за сечење за прецизни резултати. Опремена со кружно движење на алатот, пилата брзо напредува во работата. Прави засеци во широк спектар на материјали како што се алуминиум, ламинат, паркет, иверица и разновидна пластика и цевки; и 0° -45° аголни или длабоки засеци во дрво до 80 mm. Опремена со SDS систем, сечилата може брзо и лесно да се сменат. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

Завршување проекти со удобност и леснотија

SDS систем за брза и лесна промена на сечила
Длабочина на сечење во дрво до 80 mm
CutControl за прецизни засеци точно на линијата

Функции и придобивки на PST 18 LI

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Брз напредок благодарение на сечење со кружно движење

Кружното движење на алатот обезбедува поголема стапка на отстранување на материјалот. Овој ефикасен процес на сечење нуди особено брзи резултати.

Поставен на предниот дел на пилата, CutControl го олеснува сечењето по права линија, овозможувајќи безбедно насочување и прецизни резултати.

За лесно пронаоѓање и следење на нацртаните линии

Поставен на предниот дел на пилата, CutControl го олеснува сечењето по права линија, овозможувајќи безбедно насочување и прецизни резултати.

Брза и лесна промена на сечило за пила

SDS овозможува брзо и лесно менување на сечилото за пила без клуч и обезбедува сечилата автоматски да се затегнуваат кога ќе се затвори капакот.

Прилагодливата плоча овозможува аголни засеци до 45°. Едноставно прилагодете ја плочата за да го поставите посакуваниот агол.

За вршење различни задачи под агол до 45°

Прилагодливата плоча овозможува аголни засеци до 45°. Едноставно прилагодете ја плочата за да го поставите посакуваниот агол.

Осветлување за подобра видливост

PowerLight ја осветлува работната површина за подобра видливост, дури и во затемнети места.

Технички податоци за PST 18 LI

Технички спецификации
Напон на батеријата
18 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Препорака за батерија
>= 1,5 Ah
Капацитет на батерија
2,5 Ah
Брзина на удар без оптоварување
0 – 2.400 удар./мин.
Подножје
Челично
Длабочина на сечење во дрво
80 mm
Длабочина на сечење во челик
5 mm
Тежина на машината
1,6 kg
Брзина на удар без оптоварување, од
0 удар./мин.
Брзина на удар без оптоварување, до
2.400 удар./мин.
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Сечење дрво со пила
8,0 m/s²
1,5 m/s²
Сечење лим со пила
5,0 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 81 dB(A); Sound power level 92 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: PST 18 LI
Број на нарачка
1 сечило за пила T 144 D
2 608 630 040
** Понатамошно купување само во сет од 5
CutControl
2 609 256 981
Штитник против расцепување
2 607 010 079
Преграда за складирање на сечилото
2 608 040 231
Проѕирен заштитен капак
2 609 004 220
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603011020
3165140577182

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV
Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2x 2,5Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (2 x 2,5Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18V (6,0Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Компактен стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Стартер сет 18V (2,5 Ah + AL 1810 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00