Алати за Home & Garden
Вкрстен линиски ласер

Quigo

Quigo
Quigo
Овозможува прецизно нивелирање
  • Истовремено проектира и хоризонтални и вертикални ласерски линии
  • Ласерските линии се автоматски исправени дури и кога алатот е на малку нерамни површини
  • Лесно и интуитивно ракување благодарение на единечниот лизгач
  • Совршен за брзо израмнување на слики и полици, бордури, тапети или плочки
  • Лесно и флексибилно позиционирање со универзалната стега MM2 и адаптивната плоча

Едноставно израмнување за брзи и прецизни резултати на широк спектар на проекти

Уживајте во лесно и прецизно нивелирање на широк спектар на проекти во домот со Quigo вкрстениот линиски ласер. Истовремено проектирање хоризонтални и вертикални ласерски линии, алатот го прави лесно и прецизно израмнувањето предмети или шари благодарение на неговите автоматски прави линии. Закачете слики и полици, поставете тапети или плочки, и порамнете различни украсни предмети со брзина, точност (+/-0,8 mm/m), и лесно и интуитивно ракување благодарение на единечниот лизгач. Има опсег за самонивелирање од +/-4° и проектира совршен ласерски крст за прецизно и лесно израмнување на ѕид, дури и кога алатот е поставен на малку нерамна површина. Алатот вклучува MM2 универзална стега и адаптивна плоча за лесно и флексибилно поставување.

Совршено нивелирање предмети со Bosch Quigo.
Интегрираната функција на наклон овозможува брзо и прецизно израмнување предмети под агол.
Мултифункционален благодарение на MM2 универзалната стега

Овозможува прецизно нивелирање

Лесно израмнување тапети
Совршен за употреба при украсување
Универзална стега MM2 за флексибилност
Quigo проектира вертикални и хоризонтални ласерски линии

Технички податоци за Quigo

Технички спецификации
Ласерска диода
635 nm
Класа на ласер
2
Станд. време на самонивелирање.
6 s
Опсег на нивелирање
± 4 °
Прецизност**
± 0,8 mm/m
Навој на статив
1/4"
Тежина
0.22 kg
Батерија
2 x 1,5V LR03 (AAA)
Приближен работен опсег
10 m
Димензии на алатот (L x W x H):
65 x 65 x 65 mm
Детали за испорака: Quigo
Број на нарачка
2 x 1,5 V LR03 (AAA) батерии
MM2 универзална стега
0 603 692 201
Адаптер за брза монтажа
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603663521
3165140836098

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00