Алати за Home & Garden
Вкрстен линиски ласер

Quigo

Quigo
Quigo
Овозможува прецизно нивелирање
 • Истовремено проектира и хоризонтални и вертикални ласерски линии
 • Ласерските линии се автоматски исправени дури и кога алатот е на малку нерамни површини
 • Лесно и интуитивно ракување благодарение на единечниот лизгач
 • Совршен за брзо израмнување на слики и полици, бордури, тапети или плочки
 • Лесно и флексибилно позиционирање со универзалната стега MM2 и адаптивната плоча

Едноставно израмнување за брзи и прецизни резултати на широк спектар на проекти

Уживајте во лесно и прецизно нивелирање на широк спектар на проекти во домот со Quigo вкрстениот линиски ласер. Истовремено проектирање хоризонтални и вертикални ласерски линии, алатот го прави лесно и прецизно израмнувањето предмети или шари благодарение на неговите автоматски прави линии. Закачете слики и полици, поставете тапети или плочки, и порамнете различни украсни предмети со брзина, точност (+/-0,8 mm/m), и лесно и интуитивно ракување благодарение на единечниот лизгач. Има опсег за самонивелирање од +/-4° и проектира совршен ласерски крст за прецизно и лесно израмнување на ѕид, дури и кога алатот е поставен на малку нерамна површина. Алатот вклучува MM2 универзална стега и адаптивна плоча за лесно и флексибилно поставување.

 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи

Совршено нивелирање предмети со Bosch Quigo.
Интегрираната функција на наклон овозможува брзо и прецизно израмнување предмети под агол.
Мултифункционален благодарение на MM2 универзалната стега

Овозможува прецизно нивелирање

Лесно израмнување тапети
Совршен за употреба при украсување
Универзална стега MM2 за флексибилност
Quigo проектира вертикални и хоризонтални ласерски линии

Технички податоци за Quigo

Технички спецификации
Ласерска диода
635 nm
Класа на ласер
2
Станд. време на самонивелирање.
6 s
Опсег на нивелирање
± 4 °
Прецизност**
± 0,8 mm/m
Навој на статив
1/4"
Тежина
0,220 kg
Батерија
2 x 1,5V LR03 (AAA)
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
65 x 65 x 65 mm
Детали за испорака: Quigo
Број на нарачка
2 x 1.5V LR03 (AAA) батерии
MM2 универзална стега
0 603 692 201
Адаптер за брза монтажа
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603663521
3165140836098

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00