Алати за Home & Garden
Батериска косилка

Rotak 32 LI

Rotak 32 LI
Rotak 32 LI
Rotak 32 LI Rotak 32 LI
За лесно косење – брзи резултати со безжична слобода
  • Безжична слобода со мала тежина, без кабли или издувни гасови
  • Уживајте во удобно и правилно држење на телото при косење со ErgoFlex рачките
  • GrassCombs обезбедуваат чиста завршница покрај рабови, цветни леи, ѕидови и патеки
  • Идеална за мали и средни градини
  • Корпата за трева со голем капацитет од 31 литар овозможува поретко празнење

Идеален избор за брзо и лесно косење со безжична слобода

Оваа компактна, батериска косилка е идеален избор за одржување убави тревници. Без здодевно заплеткување кабли или издувни гасови, оваа косилка е без кабел и е опремена со литиум-јонска батерија. Уживајте во удобна и правилна позиција на работа благодарение на добро дизајнираните ErgoFlex рачки. Со GrassCombs, Rotak 32 LI автоматски ги кастри рабовите покрај огради и патеки. Соодветна за косење тревници и кастрење рабови, дури и на долга и влажна трева, особено во тесен и урбан простор. Има и корпа за трева од 31 литар за лесно отстранување на искосената трева. Алатот припаѓа на 36V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 36V POWER FOR ALL алати.

Функции и придобивки на Rotak 32 LI

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Батеријата за сите Bosch 36V Home & Garden алати

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Цврсто и удобно држење на телото при косење

Косење со помалку напор и максимална контрола. Bosch ErgoFlex рачките го намалуваат оптоварувањето на рацете и грбот, обезбедувајќи совршено држење на телото при косење. Прекинувачите за повеќекратно подесување овозможуваат индивидуално прилагодување и оптимална удобност.

GrassCombs го намалуваат времето на завршување така што овозможуваат чисти засеци по рабовите и покрај ѕидовите.

Побрзи и подобри резултати по рабовите

GrassCombs го намалуваат времето на завршување така што овозможуваат чисти засеци по рабовите и покрај ѕидовите.

Технички податоци за Rotak 32 LI

Технички спецификации
Напон на батеријата
36 V
Време на полнење на батерија
70 мин.
Време на брзо полнење на батеријата
80% наполнета за 56 мин.
Препорачана површина на тревникот
до 150 m²
Ширина на косење
32 cm
Систем за косење
Ротирачко сечило
Капацитет на корпа за трева
31 l
Висина на косење
30 – 60 mm
Поставки за висина на косење
3, централна
Тип на рачка
„Ergoflex-System“
Димензии на алат (должина x ширина x висина)
600 x 397 x 365 mm
Тежина
10,4 kg
Висина на косење, од
30 mm
Висина на косење, до
60 mm
Детали за испорака: Rotak 32 LI
Број на нарачка
1 комплет за 36V/2,0Ah литиум-јонски батерии на полнење
Корпа за трева 31 l
Полнач AL 36V-20
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0600885D05
3165140895422

Достапни додатоци

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00