Алати за Home & Garden
Дигитален детектор

Truvo

Truvo
Truvo
Вклучи го, детектирај и почни со дупчење!
  • Едноставна детекција на кабли под напон и метални предмети
  • Јасниот екран со LED систем на светла (семафор) и сигналот за предупредување означуваат на кои места не треба да се дупчи
  • Практична автоматска калибрација за директно вклучување
  • Лесно ракување со едно копче
  • Скенирајте ѕидови и плафони пред да правите дупки за закачување слики или поставување светла

Брза и лесна детекција за побезбедно дупчење

Брзи и лесни резултати – брзо скенирање ѕидови и плафони со Truvo детекторот. Лоцирање метални предмети и еднофазни кабли под напон за поголема заштита на корисникот при правење дупки, закачување слики или поставување светла. LED системот на светла (семафор) и сигналите за предупредување означуваат каде не треба да се дупчи, а концептот на работа со едно копче го прави лесен за употреба.

Брзо и лесно скенирање

Детекција на кабли под напон и метални предмети
Скенирање ѕидови за побезбедно дупчење

Технички податоци за Truvo

Технички спецификации
Детектабилни материјали
Црни метални, обоени метални, кабли под напон
Макс. длабочина на откривање во челик
70 mm
Макс. длабочина на откривање во бакар
60 mm
Макс. длабочина на откривање на кабли под напон
50 mm
Калибрација
автоматска
Батерија
3 x 1,5V LR03 (AAA)
Автоматско деактивирање
10 мин.
Тежина
0.15 kg
Приближен работен опсег
0,07 m
Димензии на алатот (L x W x H):
143 x 60 x 290 mm
Детали за испорака: Truvo
Број на нарачка
3 x 1,5V LR03 (AAA) батерии
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603681221
3165140853675

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00