Алати за Home & Garden
Статив

TT 150

TT 150
TT 150
Лесно и прецизно позиционирање на ласерската линија
  • Опсегот на прилагодување на висината од 0,55 - 1,57 m овозможува прецизни работни висини
  • Интегрираните цевчиња со течност обезбедуваат совршено нивелирана потпора за алатите за нивелирање
  • Лесно навалување и ротација од 360° на главата на стативот за идеално позиционирање на ласерот
  • Одговара на сите алати за нивелирање со ¼" навој

Статив со прилагодување на висината со разновидно позиционирање на алатот

Со флексибилно позиционирање на главата на стативот што овозможува лесно навалување и целосна ротација од 360°, опсег на прилагодување на висината од 0,55 m до 1,57 m за различни работни висини и интегрирани цевчиња за течност за совршено нивелирана потпора, TT 150 е совршен статив за алати за нивелирање. Овој робустен, висококвалитетен алуминиумски статив има гумени ногарки за стабилност на каков било под, како и ¼" навој за брзо и лесно фиксирање на алатот.

Лесно и прецизно позиционирање на ласерските линии

Опсег на прилагодување на висината од 0,55 до 1,57 m
Интегрирани цевчиња со течност за совршено нивелирана потпора
Лесно навалување и ротација од 360° за совршено позиционирање

Технички податоци за TT 150

Технички спецификации
Работна висина 1
55 – 157 cm
Тежина
1,3 kg
Навој на статив
1/4"
Детали за испорака: TT 150
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
0603691100
3165140809160

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00