Алати за Home & Garden
Батериски ротирачки чекан

Uneo Maxx

Uneo Maxx
Uneo Maxx
Uneo Maxx
Uneo Maxx Uneo Maxx Uneo Maxx
Извонредно моќен батериски алат 3 во 1 за подолго работење
  • Механизам на пневматски чекан за лесно и брзо дупчење и во бетон
  • Стезна глава со SDS-систем за интуитивна, лесна и брза промена на додатоци за 3 секунди
  • Компактен и моќен за оптимално ракување и перформанси
  • За ударно дупчење, дупчење и навртување во бетон, ѕидана конструкција, метал, дрво и плочки
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Моќен, компактен и батериски алат 3 во 1 за тешки задачи во секаков материјал

Моќен и компактен, батерискиот ротирачки чекан Uneo Maxx 3 во 1 е наменет за најтешките задачи за ударно дупчење, дупчење и навртување во бетон, ѕидна конструкција, метал, дрво и плочки. Механизмот на пневматски чекан Bosch и силниот мотор овозможуваат лесно и брзо дупчење во бетон до 10 mm. Има стезна со SDS-систем за интуитивно работење и брзо менување на сите 1/4" шестаголни и битови за брзо менување со SDS за 3 секунди. Овој компактен моќен алат со тежина од само 1,4 kg овозможува работа во тесни простори, лесно завршување на секоја задача, без разлика дали е тоа дупчење во бетон или прецизно навртување во дрво. Алатот припаѓа на POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерија може да се користи за голем број алати од различни брендови.

Извонредно моќен алат 3 во 1 за секоја работа

Лесно завршување на секоја задача за навртување
Лесно дупчење над ниво на глава дури и во бетон
Моќен за најтешките задачи за дупчење во бетон
За брзо и лесно дупчење во метал
Брзо и лесно дупчење во дрво

Функции и придобивки на Uneo Maxx

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Без разлика дали станува збор за дупчење, чистење или градинарство. Брзо и лесно менувајте уреди со 18V POWER FOR ALL батеријата од Bosch. За уште поголема флексибилност, батеријата се вклопува и во алатите на други POWER FOR ALL партнери.

Префрлете се на насока на дупчење налево

Прекинувачот за надесно/налево овозможува промена на насоката на вртење при дупчење. Прекинувачот за надесно ги прицврстува завртките, а прекинувачот за налево ги олабавува.

Прекинувачот за функција овозможува разновидност на три алати во еден, од брзо, со избор на различни режими на работа.

Прекинувач за функција за различни примени

Прекинувачот за функција овозможува разновидност на три алати во еден, од брзо, со избор на различни режими на работа.

Лесно дупчење дури и во бетон

Компактниот механизам на пневматски чекан со моќен мотор обезбедува брзина и јачина за брзо и лесно дупчење.

Стезната глава со SDS систем овозможува функција на алат 3 во 1 (ударно дупчење, дупчење и завртување) и интуитивно брзо менување на 1/4" шестаголни и SDS quick битови за 3 секунди.

Интуитивна и брза промена на битови за 3 секунди

Стезната глава со SDS систем овозможува функција на алат 3 во 1 (ударно дупчење, дупчење и завртување) и интуитивно брзо менување на 1/4" шестаголни и SDS quick битови за 3 секунди.

Адаптер за бургии со тркалезно тело

Адаптерот за стезна глава овозможува употреба на стандардни бургии со тркалезно тело со метод за интуитивно и брзо поставување на стезна глава и фиксирање битови.

Syneon Technology ослободува оптимална моќност при тешки задачи и овозможува максимална издржливост при полесни задачи.

Syneon Technology: подолго времетраење

Syneon Technology ослободува оптимална моќност при тешки задачи и овозможува максимална издржливост при полесни задачи.

Технички податоци за Uneo Maxx

Технички спецификации
Напон на батеријата
18.0 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Препорака за батерија
>= 1,5 Ah
Капацитет на батерија
2,5 Ah
Брзина без оптоварување
0 – 900 осц./мин.
Брзина на удар
0 – 5.000 цик./мин.
Јачина на единечен удар (EPTA)
0,6 J
Механизам на Bosch чекан
Пневматски
Макс. дијаметар на дупчење во бетон
10 mm
Макс. дијаметар на дупчење во челик
8 mm
Макс. дијаметар на дупчење во дрво
10 mm
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
89 x 245 x 276 mm
Тежина
2,000 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
Ударно дупчење во бетон
13,0 m/s²
3,0 m/s²
Дупчење во метал
4,0 m/s²
1,5 m/s²
Завртување
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: Uneo Maxx
Број на нарачка
Бургии за дупчалка за бетон, дијаметар 6 и 8 mm
Универзална бургија за дупчалка, 5 и 6 mm дијаметар
4 долги бургии
Адаптер со тркалезна глава
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
060395230C
3165140877435

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18 V батерија за сите Home & Garden алати во 18 V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2,5 Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет од 18 V (2,5 Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 2 x 2,5 Ah батерии. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18 V (2 x 2,5 Ah + AL 1830 CV)
Стартер сет 18 V (6,0 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет 18 V (6,0 Ah + AL 1830 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

Сет со AL 1830 CV полнач и 6,0 Ah батерија. Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.

Стартер сет 18 V (6,0 Ah + AL 1830 CV)
Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18 V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14,4 V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14,4 V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00