Алати за Home & Garden
Батериска кружна пила
Universal

Circ 12

UniversalCirc 12
UniversalCirc 12
UniversalCirc 12
UniversalCirc 12 UniversalCirc 12 UniversalCirc 12
Безжична мобилност, лесно сечење и прецизни прави засеци
  • Паралелната водилка помага за правење прави засеци во дрвени материјали
  • Лесно прилагодување на длабочината и аголот на сечење
  • Безжична употреба на кое било работно место дури и без пристап до штекер
  • PowerLight ја осветлува површината на сечење, за подобра видливост, дури и во затемнетите простории
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност и подолго времетраење
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Оваа батериска повеќенаменска пила овозможува лесно правење прави засеци за различни задачи

UniversalCirc 12 нуди безжична мобилност и лесно правење прави засеци. Нејзината паралелна водилка одржува права линија за сечење. Брзо и лесно прилагодување на длабочината и аглите на сечење. PowerLight ја осветлува површината на сечење, за подобра видливост, дури и во затемнетите простории. Користете ја оваа батериска пила и на работно место каде нема штекер. Наменета е за прави и закосени засеци во дрво и дрвени материјали, на широк спектар на производи. Заклучувањето на вретеното на пилата овозможува лесна промена на сечилата. Алатот припаѓа на 12V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 12V POWER FOR ALL алати.

Лесно мобилно пилење за прави засеци

Лесно правење прави засеци во дрво
Аголни и закосени засеци со леснотија
Оптимална контрола со паралелната водилка

Функции и придобивки на UniversalCirc 12

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

POWER FOR ALL батериски системи од Bosch

Уживајте во големата флексибилност со 12V и 18V POWER FOR ALL системи. Проширете го секој стандарден сет на системот што се состои од алат, комплет за батерии и полнач, со различни алати со пристапна цена (без комплет за батерии и полнач).

Syneon Technology: подолго времетраење

Syneon Technology постојано ги анализира потребите за напојување и извлекува онолку енергија колку што е потребно од батеријата, за оптимална моќност при тешки задачи и максимална издржливост при полесни задачи.

Вклучената паралелна водилка може да се прикачи на алатот за подобро управување и прецизност.

Прецизно сечење и беспрекорно управување

Вклучената паралелна водилка може да се прикачи на алатот за подобро управување и прецизност.

Широк спектар на опции за сечење за флексибилност

Прилагодлива длабочина на сечење – брзи и лесни промени за да се задоволат потребите на секој дел за обработка.

Интегрираното работно светло има вградени моќни LED диоди коишто го осветлуваат определениот работен простор и овозможуваат работа во темни места и ќошеви со јасен преглед и сигурна контрола врз алатот.

Моќно осветлување за јасна видливост

Интегрираното работно светло има вградени моќни LED диоди коишто го осветлуваат определениот работен простор и овозможуваат работа во темни места и ќошеви со јасен преглед и сигурна контрола врз алатот.

Лесна промена на сечила за пила

Заклучувањето на вретеното го заклучува вретеното на алатот кога не е во функција за лесна промена на сечилата за пила.

Литиум-јонските батерии се компактни и лесни, ја намалуваат тежината на алатот, не страдаат од мемориски ефект и остануваат наполнети без оглед на времето на складирање.

Компактни, лесни и секогаш подготвени

Литиум-јонските батерии се компактни и лесни, ја намалуваат тежината на алатот, не страдаат од мемориски ефект и остануваат наполнети без оглед на времето на складирање.

Паметна заштита за долг работен век на батеријата

Bosch Electronic Cell Protection (ECP) спречува преоптоварување, прегревање и длабоки празнења на литиум-јонската батерија за долг работен век.

Технички податоци за UniversalCirc 12

Технички спецификации
Напон на батеријата
12,0 V
Капацитет на батерија
2,5 Ah
Номинален дијаметар на сечило за кружна пила
85 mm
Големина на дупка на сечило за кружна пила
15 mm
Брзина без оптоварување
1.400 врт./мин.
Основна плоча
88 x 147 mm
Штитник
Пластични
Тежина на машината
1,4 kg
Опсег на длабочина на сечење под 90°
0 – 26 mm
Опсег на длабочина на сечење под 45°
0 – 17 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
1,0 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 70 dB(A); Sound power level 80 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: UniversalCirc 12
Број на нарачка
Сечило за кружна пила Optiline Wood
2 608 643 071
Паралелна водилка
Адаптер за правосмукалка
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06033C7003
3165140901505

Достапни додатоци

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B

Батерија за сите Home & Garden алати во POWER FOR ALL 12V системот

Погодност и моќност во движење – Bosch PBA 12V 2.5Ah O-B батеријата нуди флексибилност во домот или градината. Завршете ги речиси сите „направи сам“ проекти со едно полнење. Оваа батерија со врвни перформанси има долго време на траење и е компатибилна со 12V POWER FOR ALL системот.

Комплет за батерии PBA 12V 2,5Ah O-B
Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (2 x 1,5 Ah и GAL 1210 CV)
Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот 12V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Стартер сет 12V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00