Алати за Home & Garden
Ножици за жива ограда
Universal

HedgeCut 60

UniversalHedgeCut 60
UniversalHedgeCut 60
UniversalHedgeCut 60 UniversalHedgeCut 60
Моќни перформанси за жива ограда со средна големина со 80% помалку бучава
  • ProSilence овозможува моќна изведба со 80% намалена бучава до 91 dB(A)
  • Сечило со должина од 60 cm и 30 mm простор помеѓу запците за тешки задачи за кастрење
  • Лизгачката спојка со голем вртежен момент овозможува лесно сечење дебели гранки
  • Ефикасен 480 W мотор и моќност на сечење за импресивни перформанси
  • Совршени за кастрење жива ограда со средна големина

Ножици за жива ограда со оптимални перформанси за жива ограда со средна големина со 80% помалку бучава

Universal Hedgecut 60 со кабел се совршени за брзо и тивко кастрење жива ограда со средна големина. Енергетски ефикасниот мотор од 480 W е вграден во ProSilence 91 dB оклоп за пригушување на звукот, обезбедувајќи оптимална моќност и перформанси со намалена побарувачка на енергија и 80% помалку бучава од нашите водечки ножици за жива ограда. Лизгачката спојка со голем вртежен момент овозможува сечење подебели гранки со леснотија и без оштетување на моторот. Долгите 60 cm, ласерски, дијамантски сечила со простор помеѓу запците од 30 mm, овозможуваат лесно сечење гранки со ширина до 30 mm за брзи и импресивни резултати. Ножиците за жива ограда се совршени за кастрење ловор, тиса, прнар, габер и чемпрес.

Совладување на сите видови примени.

Universal Hedgecut60 идеални за кастрење жива ограда со средна големина

Функции и придобивки на UniversalHedgeCut 60

Вграден во ProSilence ножиците за жива ограда, претставува оклоп за пригушување на звукот со енергетски ефикасен мотор. Оваа комбинација обезбедува моќни перформанси со намалена побарувачка на енергија и 80% потивки од нашите водечки ножици за жива ограда

Неверојатно моќен и потивок звук

Вграден во ProSilence ножиците за жива ограда, претставува оклоп за пригушување на звукот со енергетски ефикасен мотор. Оваа комбинација обезбедува моќни перформанси со намалена побарувачка на енергија и 80% потивки од нашите водечки ножици за жива ограда

Моќна функција за сечење со пила

Моќните функциите за сечење со пила овозможуваат сечење гранки поголеми од просторот помеѓу запците – за флексибилно и непречено сечење жива ограда

Предната рачка со повеќе позиции го прави удобно работењето во која било позиција. Неговата ергономска задна рачка обезбедува идеална рамнотежа и подобрено ракување.

Удобно за работа во која било позиција

Предната рачка со повеќе позиции го прави удобно работењето во која било позиција. Неговата ергономска задна рачка обезбедува идеална рамнотежа и подобрено ракување.

Постојано прецизни, чисти засеци

Ласерските, дијамантски сечила се дизајнирани за брзо сечење гранки.

Штитникот за сечило овозможува безбедно кастрење покрај ѕидови и патеки.

Безбедно кастрење покрај ѕидови и патеки

Штитникот за сечило овозможува безбедно кастрење покрај ѕидови и патеки.

Технички податоци за UniversalHedgeCut 60

Технички спецификации
Моќност на моторот
480 W
Должина на сечило
60 cm
Отвор на запчаник
30 mm
Вртежен момент на спојка што вергла
60 Nm
Брзина на удар без оптоварување
3.400 удар./мин.
Тежина
3,7 kg
Димензии на алатот (L x W x H):
1143 x 241 x 210 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 69 dB(A); Sound power level 90 dB(A). Uncertainty K= 1 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: UniversalHedgeCut 60
Број на нарачка
Футрола за сечило
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06008C0703
4059952614694

Достапни додатоци

Градинарски ракавици (L)

Градинарски ракавици (L)

Градинарски ракавици (L)

Bosch градинарски ракавици за секаква работа во градината

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00