Алати за Home & Garden
Инспекциска камера
Universal

Inspect

UniversalInspect
UniversalInspect
Инспекциска камера, лесна за употреба, за целосна видливост во тешко достапни места
  • Проверка на блокада на цевки, детекција на оштетувања на автомобилски црева или проверка на шуплини
  • Лесна видливост во тесни простори со осветлена камера, дигитален зум и флексибилен кабел
  • Капацитет на чување до 8 слики и опционален пренос на податоци преку микро-SD картичка
  • Практичните додатоци помагаат да се отстранат блокадите и да се извадат предметите од цевките

Проверка на блокирани цевки или пронаоѓање изгубени предмети – целосен видлив пристап до тешко достапните места

UniversalInspect, лесна за употреба, нуди целосна видливост во тешко достапни места. Овозможува проверка во тесни места при барање изгубени предмети, проверка на блокада на цевки, детекција на оштетувања на автомобилски црева, проверка на шуплини во спуштен плафон или проверка на дефектот на машината за перење. Најмногу осум слики може да се зачуваат или да се пренесат преку микро-SD картичка. Користете го дигиталниот зум и LED осветлувањето на главата на камерата за уште поголема видливост при употреба. Практични додатоци како кука, магнет и два држачи што помагаат да се дофатат изгубените предмети.

Лесна проверка на места што се тешко видливи – насекаде во домот
Универзален алат за проверка на шуплините
Проверка на темните и скриени места во автомобилот
Исклучително издржлив благодарение на IP 67

Целосна видливост во тешко достапни места

Идеален алат за проверка на шуплините на таванот
Проверка на блокада на цевки
Совршен за проверка во тесни простори околу моторите

Функции и придобивки на UniversalInspect

Вклучете го LED светлото на интегрираната камера за темни места или активирајте режим на црно-бел контраст на површини со висок отсјај, како што се вода или метал. Користете го дигиталното зумирање за појасен приказ и ротација на сликата за 180° за промена на перспективата.

Целосен приказ со различни режими

Вклучете го LED светлото на интегрираната камера за темни места или активирајте режим на црно-бел контраст на површини со висок отсјај, како што се вода или метал. Користете го дигиталното зумирање за појасен приказ и ротација на сликата за 180° за промена на перспективата.

Снимете го приказот

Зачувајте до осум слики на камерата или пренесете ги на друг уред со микро-SD картичка (FAT32 формат, 4-32GB).

Корисни додатоци – за фаќање тешко достапни предмети или отпушување со две куки и магнет или употреба на практично огледало за гледање зад ќошевите и проверка на тешко видливи делови.

Враќање изгубени предмети

Корисни додатоци – за фаќање тешко достапни предмети или отпушување со две куки и магнет или употреба на практично огледало за гледање зад ќошевите и проверка на тешко видливи делови.

Технички податоци за UniversalInspect

Технички спецификации
Напон на батеријата
4 x 1,5V LR6 (AA)
Големина на екран
2.31 "
Резолуција на екран
320 x 240 px
Дијаметар на глава на камера
8 mm
Категорија на заштита
IP 67
Број на фази на LED осветлување
3
Број на фази на зумирање
3
Капацитет на меморија (локална меморија)
8 слики
Време на работа со едно полнење на батеријата
4 ч.
Должина на кабел за камера
95 cm
Тежина
0,39 kg
Детали за испорака: UniversalInspect
Број на нарачка
Батерии
Додатоци: кука, магнет, огледало и два навои за прицврстување на додатоците
Торба
Број на нарачка
EAN-код
0603687000
3165140851060

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00