Алати за Home & Garden
Вкрстен линиски ласер
Universal

Level 3

UniversalLevel 3
UniversalLevel 3
Совршено за реновирање, декорирање и одржување
  • Проекција на ласерски крст со дополнителна вертикална линија под агол од 90° и права точка
  • Ласерските точки и линии автоматски се израмнуваат и се прави благодарение на функцијата за самонивелирање
  • Функција за наклон за работа надвор од самонивелирачкиот опсег со дијагонални ласерски линии
  • Висококвалитетни, светли ласерски диоди со точност од +/- 0,5 mm/m за прецизни резултати
  • Агол на отворање од 120° за долги ласерски линии дури и на кратки растојанија

Прецизен ласерски нивелатор за брзо нивелирање, израмнување и пренесување

Без разлика дали станува збор за поставување нови подни плочки или инсталирање туш кабина или гипскартон, Bosch UniversalLevel 3 ги олеснува тешките задачи. Благодарение на неговиот ласерски крст и втората вертикална линија, вкрстениот линиски ласер може да се користи за хоризонтално, вертикално и нивелирање под правиот агол. Втората вертикална ласерска линија формира референтна точка од 90° на првата линија, овозможувајќи прецизно израмнување во секоја просторија. Користете ја функцијата за наклон за работи што не може да се самонивелираат, како што е поставување огради. Неговиот агол на отворање од 120° проектира подолги ласерски линии, за точни проекции дури и на кратки растојанија. Исто така има и интегриран 1/4' навој за статив со точност на нивелирање од +/- 0,5 mm/m и максимален опсег од 10 m.

Совршено за реновирање, декорирање и одржување

Ласерски крст со дополнителна 90° вертикална линија и права точка
Прецизни насоки за инсталација и реновирање
Интуитивен и лесен за употреба со совршени резултати
Практична и прецизна функција за самонивелирање
Идеално за совршено прецизно работење во домот
Проширување на опсегот на функции со додатоци

Технички податоци за UniversalLevel 3

Технички спецификации
Работен опсег, ласерска линија
10 m
Работен опсег, ласерска точка
10 m
Ласерска диода, ласерска линија
650 nm
Ласерска диода, ласерска точка
635 nm
Класа на ласер
2
Станд. време на самонивелирање.
4 s
Опсег на нивелирање
± 3 °
Агол на отворање
120 °
Прецизност**
± 0,5 mm/m
Навој на статив
1/4"
Тежина
0.54 kg
Батерија
3 x 1,5V LR6 (AA)
Приближен работен опсег
10 m
Димензии на алатот (L x W x H):
131 x 75 x 126 mm

Преглед на цените и деталите за испорака

UniversalLevel 3
UniversalLevel 3
Основна
Број на нарачка: 0603663900
EAN-код: 3165140898379
  • Батерии
  • Торба
UniversalLevel 3 - Set
UniversalLevel 3 - Set
Број на нарачка: 0603663901
EAN-код: 3165140898386
  • Батерии
  • 1,5 m алуминиумски статив
  • Торба

Достапни додатоци

TT 150

TT 150

Статив со прилагодување на висината со разновидно позиционирање на алатот

Со флексибилно позиционирање на главата на стативот што овозможува лесно навалување и целосна ротација од 360°, опсег на прилагодување на висината од 0,55 m до 1,57 m за различни работни висини и интегрирани цевчиња за течност за совршено нивелирана потпора, TT 150 е совршен статив за алати за нивелирање. Овој робустен, висококвалитетен алуминиумски статив има гумени ногарки за стабилност на каков било под, како и ¼" навој за брзо и лесно фиксирање на алатот.

Опсег на прилагодување на висината од 0,55 до 1,57 m

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00