Алати за Home & Garden
Вкрстен линиски ласер
Universal

Level 360

UniversalLevel 360
UniversalLevel 360
Израмнување со висока прецизност и одлична видливост низ целата просторија
 • 360° хоризонтална линија за прецизно израмнување во целата просторија
 • Совршено нивелирана вертикална линија за уште поголема флексибилност
 • Зелени ласерски линии: до четири пати поголема видливост дури и покрај силната светлина
 • Прецизни, јасно видливи ласерски линии со точност од 0,4 mm/m, опсег на самонивелирање
 • Совршен за поставување корнизи, приклучници и спуштен плафон

Линиски ласер 360° со самонивелирање за израмнување со висока прецизност во целата просторија со одлична видливост

Обезбедува одлична видливост за израмнување со висока прецизност во целата просторија, UniversalLevel 360 е она што се случува кога точноста, разновидноста и практичноста се спојуваат во линиски ласер. Самонивелираната проекција на 360° хоризонтална и 120° вертикална ласерска линија овозможува погодно и брзо израмнување, додека зелената ласерска технологија обезбедува значително подобрена видливост, обезбедувајќи удобна работа дури и под силна светлина. Сакате да ги поставите спуштените плафони или корнизи на иста висина? Сакате да ги израмните полиците и сликите под соодветен агол? Или да ги поставите плочките со креативен дизајн? Почнете и ослободете ја вашата креативност, бидејќи функцијата за наклон овозможува да работите со дијагонални линии.

Совладување на сите видови примени.

360° израмнување низ целата просторија за практично работење
Зелена ласерска диода за максимална видливост дури и при силна светлина
Ласерски крст за хоризонтално и вертикално израмнување
Висока прецизност за задачи за израмнување
Работење со дијагонални ласерски линии

Технички податоци за UniversalLevel 360

Технички спецификации
Работен опсег одн. опсег на дијаметар
24 m
Ласерска диода
500 – 540 nm
Ласерска диода, ласерска линија
500 - 540 nm
Класа на ласер
2
Станд. време на самонивелирање.
4 s
Опсег на нивелирање
± 4 °
Агол на отворање
120 °
Прецизност**
± 0,4 mm/m
Навој на статив
1/4"
Тежина
0.56 kg
Батерија
4 x 1,5V LR6 (AA)
Приближен работен опсег
12 m
Димензии на алатот (L x W x H):
114 x 66 x 111 mm

Преглед на цените и деталите за испорака

UniversalLevel 360
UniversalLevel 360
Основна
Број на нарачка: 0603663E00
EAN-код: 4059952513010
 • 4 x 1,5V LR6 (AA) батерии
 • Заштитна кутија
UniversalLevel 360 Premium Set
UniversalLevel 360 Premium Set
Број на нарачка: 0603663E01
EAN-код: 4059952513027
 • 4 x 1,5V LR6 (AA) батерии
 • 1,5 m алуминиумски статив
 • Универзален држач
 • Заштитна кутија
UniversalLevel 360 Set
UniversalLevel 360 Set
Број на нарачка: 0603663E03
EAN-код: 4059952527819
 • 4 x 1,5V LR6 (AA) батерии
 • 1,5 m алуминиумски статив
 • Заштитна кутија

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00