Алати за Home & Garden
Детектор на топлина
Universal

Temp

UniversalTemp
UniversalTemp
Нема повеќе претпоставки – добијте точни мерења на температурата на површината со леснотија
  • Едноставен и прецизен – измерете ги дневните температури, од замрзнувачи и прозорци до камени плочи за пица
  • Инфрацрвена ласерска технологија со широк опсег на мерење од -30°C до +500°C
  • Уживајте во индивидуално или континуирано мерење
  • Изберете некој од трите режими на мерење за попрецизни резултати
  • Лесно читлив екран со позадинско осветлување и две мерни вредности за референца

Практичен инфрацрвен термометар за секојдневна употреба

Лесно мерење температура на површини со UniversalTemp. Неговата инфрацрвена ласерска технологија има широк спектар на мерење од -30°C до +500°C. Изберете помеѓу трите режими на мерење за попрецизни резултати во зависност од материјалот или префрлете се помеѓу индивидуални или континуирани режими за да ги прилагодите вашите резултати. Ергономскиот дизајн на термометарот со обратен сегментиран екран и позадинско осветлување ја зголемува видливоста, што ги прави резултатите лесни за читање. Тековните и претходните мерења се прикажани за брзо упатување при употреба. Измерете ја температурата на фрижидер или замрзнувач, печка или камена плоча за пица или контролирајте ја изолацијата на прозорците за да откриете извор на загуба на енергија.

Совладување на сите видови примени.

Детекција на дефекти на изолацијата
Проверка на перформансот на греење
Мерење широк спектар на температури (од -30°C до +500°C)

Технички податоци за UniversalTemp

Технички спецификации
Батерија
2 x 1,5V LR6 (AA)
Тежина
0.22 kg
Оптика
12:1
Опсег на мерење
Температура на површина
Опсег на мерење
од -30°C до +500°C
Димензии на алатот (L x W x H):
171 x 101 x 54 mm
Детали за испорака: UniversalTemp
Број на нарачка
2 x 1,5 V LR06 (AA) батерии
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0603683100
3165140971904

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00