Алати за Home & Garden
Системски додатоци Zamo

Zamo – адаптер за нивелирање

Zamo – адаптер за нивелирање
Zamo – адаптер за нивелирање
Лесно нивелирање на предмети хоризонтално и вертикално
  • За хоризонтално и вертикално израмнување предмети
  • Практичен компактен дизајн за лесно нивелирање
  • Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач

Адаптерот за нивелирање, лесен за употреба, овозможува едноставно хоризонтално или вертикално израмнување

Со адаптерот за нивелирање може лесно да ги израмните предметите вертикално и хоризонтално со едноставно поставување на либелата на површината спроти предметот што треба да се израмни. Идеален е за право закачување полици, закачалки и слики, или за поставување креативни ѕидни декорации што треба да се израмнат со другите предмети во просторијата. Проширување на употребата на Zamo ласерскиот мерач, може да се прикачи со клик, давајќи брзи и прецизни резултати на уште поширок спектар на проекти.

Лесно нивелирање на предмети хоризонтално и вертикално

Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач
Совршено право поставување на тапети
Лесно нивелирање на слики и полици

Функции и придобивки на Zamo – адаптер за нивелирање

Адаптерот за нивелирање проектира ласерска линија, овозможувајќи брзо и лесно хоризонтално и вертикално нивелирање на предметите за проектирање, како што се закачување прави полици, закачалки за палто и слики.

Лесно хоризонтално и вертикално нивелирање

Адаптерот за нивелирање проектира ласерска линија, овозможувајќи брзо и лесно хоризонтално и вертикално нивелирање на предметите за проектирање, како што се закачување прави полици, закачалки за палто и слики.

Технички податоци за Zamo – адаптер за нивелирање

Технички спецификации
Ласерска диода
635 nm
Класа на ласер
2
Агол на отворање
28 °
Прецизност**
± 1,0 mm/m
Тежина
0.019 kg
Приближен работен опсег
3 m
Димензии на алатот (L x W x H):
41 x 38 x 22 mm
Детали за испорака: Zamo – адаптер за нивелирање
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1608M00C21
3165140934244

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00