Алати за Home & Garden
Системски додатоци Zamo

Zamo – лентест адаптер

Zamo – лентест адаптер
Zamo – лентест адаптер
Прецизно мерење растојанија до 1,5 m
  • За мерење растојанија и предмети до 1,5 m
  • Идеално за волумени и самостојни предмети
  • Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач

Лентестиот адаптер, лесен за употреба, овозможува прецизно мерење растојанија и предмети

Со практичниот и компактен лентест адаптер, Zamo ги мери растојанијата и волумен до 1,5 метар. Служи за мерење на рамките на сликата, како и волумените на телото за дизајнирање или менување облека. Исто така е идеален за мерење мебел, да се утврдат димензиите на ткаенината и за мерење плочи за различни проекти. Проширување на употребата на Zamo ласерскиот мерач, може да се прикачи со клик, давајќи брзи и прецизни резултати на уште поширок спектар на проекти.

Прецизно мерење растојанија до 1,5 m

Лесен за прикачување и отстранување од Zamo ласерскиот мерач
Прецизно мерење на предмети со метрото
Прецизно мерење должини

Функции и придобивки на Zamo – лентест адаптер

Адаптерот за мерење овозможува брзо и лесно мерење растојанија и периметри до 1,5 метри и е идеален за правилно димензионирање на рамки за слики и мебел или за потреби за кроење и промена.

За мерење периметар и самостојни објекти

Адаптерот за мерење овозможува брзо и лесно мерење растојанија и периметри до 1,5 метри и е идеален за правилно димензионирање на рамки за слики и мебел или за потреби за кроење и промена.

Технички податоци за Zamo – лентест адаптер

Технички спецификации
Опсег на мерење
0,01 – 1,50 m
Точност при мерењето**
± 1,0 mm
Тежина
0.028 kg
Опсег на мерење, до
1,50 m
Димензии на алатот (L x W x H):
34 x 38 x 22 mm
Детали за испорака: Zamo – лентест адаптер
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1608M00C25
3165140934268

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00