Moduri de funcţionare

  • Reglaţi adâncimea de tăiere în funcţie de grosimea piesei de prelucrat. Sub piesa de prelucrat ar trebui să se poată vedea mai puţin decât înălţimea întreagă a unui dinte.

Detensionaţi pârghia de strângere (27). Pentru o adâncime de tăiere mai mică, trageţi ferăstrăul de pe placa de bază (12), iar pentru o adâncime de tăiere mai mare, apăsaţi ferăstrăul pe placa de bază (12). Reglaţi cota dorită pe scala adâncimilor de tăiere. Strângeţi din nou ferm pârghia de strângere (27).

Desfiletaţi şuruburile-fluture (7) şi (14). Basculaţi ferăstrăul în lateral. Reglaţi cota dorită pe scala (5). Înfiletaţi ferm la loc şuruburile-fluture (7) şi (14).

Observaţie: În cazul tăierilor de îmbinare pe colţ, adâncimea de tăiere este mai mică decât valoare afişată pe scala adâncimilor de tăiere (28).

Vizorul „CutControl” (9) care poate fi rabatat spre înainte serveşte la ghidarea precisă a ferăstrăului circular de-a lungul liniei de tăiere marcate pe piesa de prelucrat. Vizorul „CutControl” (9) este prevăzut cu un marcaj pentru tăierea în unghi drept şi pentru tăierea la 45°.

Marcajul de tăiere la 0° (30) indică poziţia pânzei de ferăstrău la tăierea în unghi drept. Marcajul de tăiere la 45° (29) indică poziţia pânzei de ferăstrău la tăierea în unghi de 45°.

În vederea tăierii la dimensiuni exacte, aşază ferăstrăul circular pe piesa de prelucrat, conform imaginii. Este recomandat să efectuezi o tăiere de probă.

Marcajul de tăiere la 0° (30) indică poziţia pânzei de ferăstrău la tăierea în unghi drept. Marcajul de tăiere la 45° (29) indică poziţia pânzei de ferăstrău la tăierea la 45°.

În vederea tăierii la dimensiuni exacte, aşezaţi ferăstrăul circular pe piesa de prelucrat, conform figurii. Este recomandat să efectuaţi o tăiere de probă.