Interfaţa Bluetooth®

Aparatul de măsură este dotat cu un modul Bluetooth®, care permite transmiterea datelor prin tehnică radio către anumite dispozitive mobile cu interfaţă Bluetooth® (de exemplu, smartphone, tabletă).

Pentru informaţii privind cerinţele de sistem pentru o asociere Bluetooth®, accesaţi site-ul web Bosch www.bosch-pt.com.

  • Pentru mai multe informaţii, accesaţi pe pagina de produse Bosch.

În cazul transmiterii de date prin Bluetooth®, pot apărea întârzieri între dispozitivul mobil şi aparatul de măsură. Aceasta se poate datora distanţei dintre cele două aparate sau distanţei dintre acestea şi obiectul de măsurat.

  1. Asigură-te că interfaţa Bluetooth® a dispozitivului tău mobil este activată.
  1. Apasă butonul .

Simbolul Bluetooth® este afişat în bara de stare (A) (a).

Pentru extinderea gamei de funcţii ai la dispoziţie aplicaţiile Bosch. Poţi descărca aceste aplicaţii din App Store-urile corespunzătoare, în funcţie de dispozitivul mobil utilizat.

După pornirea aplicaţiei Bosch, se realizează asocierea dintre dispozitivul mobil şi aparatul de măsură. Dacă sunt găsite mai multe aparate de măsură active, selectează aparatul de măsură potrivit cu ajutorul numărului de serie. Numărul de serie (6) este specificat pe plăcuţa cu date tehnice a aparatului tău de măsură.

Dacă în interval de 3 minute după apăsarea butonului nu se poate stabili nicio conexiune, funcţia Bluetooth® se dezactivează automat pentru a proteja bateriile/acumulatorul.

  1. Apasă butonul  pentru a dezactiva funcţia Bluetooth® sau deconectează aparatul de măsură.