Punerea în funcţiune

Pentru punerea în funcţiune a sculei electrice, acţionaţi mai întâi piedica de pornire (3), iar apoi apăsaţi comutatorul de pornire/oprire (4) şi menţineţi-l apăsat.

Pentru oprirea sculei electrice, eliberaţi comutatorul de pornire/oprire (4).

Observaţie: Din considerente privind siguranţa, comutatorul de pornire/oprire (4) nu poate fi blocat, ci trebuie să fie menţinut apăsat fără întrerupere în timpul funcţionării ferăstrăului.

O frână inerţială integrată reduce timpul de funcţionare din inerţie a pânzei de ferăstrău după deconectarea sculei electrice.

Indicatorul cu LED roşu (17) vă permite să protejaţi acumulatorul împotriva supraîncălzirii şi motorul împotriva suprasolicitării.

Dacă indicatorul cu LED se aprinde (17) continuu în roşu, înseamnă că temperatura acumulatorului este prea înaltă, iar scula electrică se deconectează automat.

  • Opriţi scula electrică.
  • Lăsaţi acumulatorul să se răcească înainte de a reîncepe lucrul.

Dacă indicatorul cu LED se aprinde intermitent (17) în roşu, înseamnă că scula electrică este blocată şi aceasta se deconectează automat.

Extrageţi scula electrică din piesa de prelucrat.

Imediat ce blocajul a fost eliminat, scula electrică îşi reia funcţionarea.

Acumulatorul litiu-ion este protejat împotriva descărcării profunde prin Electronic Cell Protection (ECP). Când acumulatorul s‑a descărcat, scula electrică este deconectată printr‑un circuit de protecţie: scula electrică nu se mai mişcă.

Lampa (27) se aprinde atunci când comutatorul de pornire/oprire (4) este apăsat uşor sau complet şi permite iluminarea zonei de lucru în condiţii de luminozitate nefavorabilă.