Bosch Global
Алати за Home & Garden

Светла

Светли, моќни и компактни – светилките на Bosch нудат долготрајно осветлување во затворени простории или на отворено. Менувајте ги батериите со ист напон помеѓу алатите и светилките со POWER FOR ALL.
Product