Bosch Global
Алати за Home & Garden
CleanIT_LoveIT_BoschIT

Bosch алати за чистење: новата желба за чистење.

Последна детска роденденска забава на тераса, многу влакна од домашно милениче во автомобилот, струготини од „направи сам“ проекти или валканиот велосипед после последната тура: Каде и да се создаде нечистотија, ние не само што не се грижиме дека сè ќе биде повторно чисто со помош на нашите моќни алати за чистење, туку и навистина ќе уживате во чистењето. Со алатите за чистење на Bosch, чистењето ќе ви се олесни и нечистотиите брзо ќе ги совладате.

Bosch всисувач

Bosch всисувач

Здраво нечистотијо, дојди. Или со нашите лесни батериски рачни всисувачи или моќните всисувачи за суво и мокро всисување. Совршени за чистење во автомобил, за чистење влакна од домашни миленици,  или чистење подруми, работилници за хоби и гаражи. И со UniversalAdapter, нашите всисувачи може да се поврзат и со електричните алати на Bosch Home & Garden – решението за чистење при „направи сам“ проекти.

Bosch перач под висок притисок

Bosch перач под висок притисок

Ослободете се од тврдокорната нечистотија. Без разлика дали станува збор за чистење на автомобилот, за терасите или балконот или за чистење на градинарски мебел. Во овие и многу други случаи, со перачите под висок притисок на Bosch, нечистотиите и ѓубрето ги имате под контрола и сè ќе заблеска повторно за многу кратко време.

Батериска четка за чистење и перач за стакла

Батериска четка за чистење и перач за стакла

На сите ни се познати, валканите плочки во бањата која безобразно ви се насмевнува секое утро - или стаклената туш кабина која едноставно нема да се исчисти соодветно. Со батериската четка за чистење на Bosch, можете без напор да чистите плочки и фуга, чистењето со четка за заби е дел од минатото. И со практичниот батериски перач за стакла, сите стаклени површини и огледала повторно ќе заблескаат.

Батериски алат за чистење за надворешен простор

Батериски алат за чистење за надворешен простор

Ви треба мобилен алат за чистење со кој ќе можете да ги исчистите и велосипедот и кучето по прошетката на дожд, без разлика дали сте дома или во движење? Решението: целосно независен од вода и струја батерискиот чистач на Bosch служи за сè што е потребно брзо да се исчисти на отворено и во движење.