По користење на Bosch услугите за поправка, вашите уреди ќе ви се вратат во одлична состојба.

Bosch услуги за поправка
 

Дали вашиот Bosch уред е дефектен? Сакаме да го смениме тоа што е можно поскоро. Со Bosch услугите за поправка, ќе го добиете вашиот уред во беспрекорна состојба за само неколку дена.

Bosch онлајн услуги за поправка

Нашите Bosch Power Tools се издржливи, сигурни и исполнуваат високи стандарди за квалитет. Но, и покрај тоа, понекогаш и на алатите им е потребно одржување или поправка. Нашите Bosch сервисни партнери ги преземаат сите поправки на алатите, вклучително и побарувања за гаранција. Bosch ви нуди два алтернативни начини на користење на услугите за поправки: опција A. испратете го вашиот дефектен алат директно на најблискиот Bosch сервисен партнер, или опција B. вратете го вашиот алат во местото од каде сте го купиле.

Bosch алат за „направи сам“ ентузијаст

Ова се чекорите за поправки на Bosch во случај да контактирате со дилерот:

Чекор 1: Вратете го вашиот алат во местото од каде сте го купиле.
Чекор 2: Алатот ќе се испрати на една од нашите овластени локации за поправка. Секогаш можете директно да побарате помош во која било од нашите овластени локации за поправка.
Чекор 3: Штом се поправи, вашиот алат ќе биде испратен назад во местото од каде сте го купиле.
Чекор 4: Можете да го подигнете вашиот алат! Доколку имате какви било прашања, јавете се на службата за клиенти за поддршка.
Bosch уредите се во врвна состојба

Ова се предностите од Bosch поправките:

Брзо процесирање во рок од 3–5 дена вклучувајќи собирање, поправка и испорака
Поправките се извршуваат од квалификувани експерти
Безбедносна проверка по секоја поправка
Употреба на оригинални резервни делови

Брзи и сигурни Bosch услуги за поправка

Минимално време на чекање со Bosch услугите за поправка: го добивате назад вашиот алат во совршена состојба.

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00

ЧПП за поправка

Како можам да организирам поправка под гаранција?

Вратете го целосниот уред (со батерии и полначи доколку има) заедно со вашата сметка или во местото од каде сте го купиле или во кој било овластен Bosch дилер.

Обично колку време е потребно за поправка?

Наша цел е да го поправиме вашиот алат во рок од 5 работни дена (со исклучок на времето за испорака).
 

Каде можам да го поправам мојот алат?

Bosch Power Tools може да се поправи во кој било овластен сервис. Кликнете > тука за целосната листа на сервиси.

 

Како да го поправам алатот ако е истечена гаранцијата?

Алатите кои веќе не се под гаранција сепак можат да се поправат во кој било овластен сервис. Ќе ви се направи проценка на трошоците пред да се извршат какви било поправки, каде што ќе имате можност или да ја прифатите или одбиете поправката.