Bosch Global
Алати за Home & Garden
Вистинската алатка за секоја работа

Вистинската алатка за секоја работа

Градинарските алатки се неопходна помош кога станува збор за одржување градини, тревници и жива ограда. Нашите градинарски алат обезбедуваат без напор и безбедно градинарство за вашата надворешна дневна област.

Cleaning

Чист дом

Независно дали струготини во работилницата, животински влакна во автомобилот, валкани тераси или плочки:

Со уредите за чистење на Bosch, можете лесно и забавно да ја отстраните нечистотијата од вашиот дом.

 

MyBosch

MyBosch

Регистрирај ги твоите алати сега и продолжи ја гаранцијата на производителот од 2 на 3 години, изгради ја твојата виртуелна работилница и практично користи ги нашите услуги.
Повеќе