Алати за Home & Garden

Добра инвестиција – Bosch услуги за одржување

Редовните услуги за одржување за вашите уреди ќе го продолжат животниот век на вашите уреди. Инвестиција што се исплати.

Со редовно одржување го продолжувате животниот век на вашите електрични алати и подолго можете да уживате во нив. Поради безбедносни причини, одржувањето треба да се извршува од квалификуван електричар – во нашиот сервисен центар овие квалификувани стручни лица се грижат за вашите уреди.

Bosch Universal Chain for effortless cutting

Процедурата е иста како и за поправка:

Контактирајте го вашиот најблизок Bosch сервисен партнер за продолжување на животот на вашиот алат. Потребно е да го примат вашиот уред за преглед, за да обезбедат понуда за одржување. Ова е затоа што цената за извршување на одржувањето зависи од вклучениот напор.

Bosch услугите за одржување ги вклучуваат следните услуги:

Проверка и одржување на погонските компоненти
Функционално тестирање на сите сензори и мотори
Визуелна проверка и дијагностика
Тестирање на батеријата и каблите за струја
Чистење во согласност со правилата за одржување и нега

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00