Алати за Home & Garden
EasyVac 3

EasyVac 3

Преносливата правосмукалка, лесна за употреба, е идеална за чистење суви нечистотии каде и да сте.

Every small step counts when it comes to protecting our environment

Живејте одржливо #LikeABosch

со многу решенија за дом и градина за подобра иднина.

Clean it, Love it, BOSCH IT!

Clean it, Love it, BOSCH IT!

Bosch алати за чистење: новата желба за чистење.

UniversalDrill

UniversalDrill 18V-60 + UniversalImpact 18V-60

Моќен и издржлив - ваш сигурен партнер кога вршите предизвикувачки работи за возење со завртки и дупчење.

UniversalGardenTidy 2300

UniversalGardenTidy 2300

Тивко, едноставно и флексибилно расчистување на градината.

UniversalChain

UniversalChain 18

Батериска 18V моторна пила – лесна и флексибилна за кастрење и сечење со леснотија.

AdvancedShear 18V-10

AdvancedShear 18V-10

Компактни, разноврсни и моќни ножици за трева и жива ограда.

Isio

Уживајте во безжичната мобилност и моќност со ергономски дизајн за лесно сечење.

Bosch DIY App

Bosch DIY App

Со апликацијата Bosch DIY можете лесно да управувате со вашите алатки. Апликацијата е погодна за почетници и професионалци и го прави сам и градинарството полесни и поразновидни од кога било досега.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00