Алати за Home & Garden
Апликација Bosch DIY

Bosch DIY App

Гаранција, управување со уреди и услуги на клиентите

Bosch DIY App

Со апликацијата Bosch DIY можете лесно да управувате со вашите алатки. Апликацијата е погодна за почетници и професионалци и го прави сам и градинарството полесни и поразновидни од кога било досега.

Карактеристики

Управување со уредот

Управување со уредот

Регистрирајте ги сите ваши уреди, без оглед на производителот, и пронајдете проекти што може да се направат со вашите алатки.

3 години гаранција

3 години гаранција

Добијте 3-годишна бесплатна гаранција за електричните алати на Bosch за сам и градинарство.

Скенирајте ја табличката со име

Скенирајте ја табличката со име

Едноставно скенирајте ја електричната алатка со камерата на паметниот телефон и додајте ја во вашата дигитална работилница.

Услуги на клиентите

Услуги на клиентите

Едноставно контактирајте ја нашата служба за корисници по телефон или е-пошта.

Преземи

Преземете ја апликацијата Apple DIY

Apple Store

Овде можете бесплатно да ја преземете апликацијата iOS.

Google Play Store Преземете ја апликацијата DIY

Google Play Store

Овде можете бесплатно да ја преземете апликацијата Android.


Да одиме

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00