Оригинални Bosch резервни делови

Онлајн каталог за Bosch резервни делови
 

Најдете ги соодветните оригинални резервни делови или батерии и полначи за вашите уреди и лесно нарачајте ги онлајн.

Bosch онлајн услуги за резервни делови: 24-часовна услуга за вашите електрични и градинарски алати

Тука не само што ќе најдете батерии и полначи за замена за секој од вашите уреди, туку и соодветни резервни делови во квалитетот на Bosch. Резервните делови смеат да се инсталираат само од квалификуван персонал.

    Брзо избирање на резервни делови со користење на цртежи со шематски приказ
    Брза испорака благодарение на достапноста на резервни делови
    Оригинални резервни делови во квалитетот на Bosch
    Резервни долови нормално достапни 8–10 години – по завршување на производството
 


Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00

ЧПП за резервни делови

Каде можам да ги купам резервните делови?


Bosch резервните делови можете да ги купите од нашите овластени Bosch дилери.

Кликнете > тука за листа на овластени Bosch дилери.
 

 

Дали резервните делови може да се менуваат меѓу алатите?

Општо земено, не. Резервните делови се специјално дизајнирани за секој производ. За да се осигурате дека го имате најдено точниот резервен дел, секогаш проверувајте ја спецификационата плочка на производот пред започнување со пребарувањето. 

Каде можам да најдам резервен дел за мојот алат?

Посетете ја нашата онлајн продавница за резервни делови Кликнете > тука. Тука можете да видите шематски прикази и листи на делови за нашите алати. Едноставно внесете го моделот на производ или бројот на алатот во полето за пребарување низ каталогот. Точните детали за моделот може да се најдат на спецификационата плочка на производот.

Зошто треба да користам оригинални Bosch резервни делови?

Нашите резервни делови се темелно тестирани и прецизно изработени согласно највисоките стандарди за квалитет, за да обезбедат издржливост и совршено вклопување секој пат. Користење на неоригинални делови може да влијае врз перформансите на вашиот производ