Алати за Home & Garden
Оригинални Bosch резервни делови

Онлајн каталог за Bosch резервни делови
 

Најдете ги соодветните оригинални резервни делови или батерии и полначи за вашите уреди и лесно нарачајте ги онлајн.

По користење на Bosch услугите за поправка, вашите уреди ќе ви се вратат во одлична состојба.

Bosch услуги за поправка
 

Дали вашиот Bosch уред е дефектен? Сакаме да го смениме тоа што е можно поскоро. Со Bosch услугите за поправка, ќе го добиете вашиот уред во беспрекорна состојба за само неколку дена.

Bosch услуги на едно место

Сеопфатните услуги ги надополнуваат нашите електрични алати и градинарска опрема - тука ќе ги најдете сите информации за резервни делови, поправки, одржување и рециклирање.

Онлајн каталог на резервни делови за оригинални резервни делови на Bosch

Онлајн услуги за резервни делови

24-часовна услуга за вашите електрични алати. Најдете ги Bosch оригиналните резервни делови, како и резервни батерии и полначи за вашите уреди и лесно истражете ги онлајн.

 

Bosch онлајн услуги за поправка

Доверете ги вашите уреди во сигурни раце. Нашите Bosch услуги за поправка се едноставни и практични и ви овозможуваат што е можно поскоро да се поправи вашиот алат.

 

MyBosch

My Bosch

Најави се и користи ги погодно нашите услуги.

Дополнителни услуги за вашиот уред

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00

ЧПП за поправка

Наша цел е да го поправиме вашиот алат во рок од 5 работни дена (со исклучок на времето за испорака).
 

Посетете ја нашата онлајн продавница за резервни делови Кликнете > тука. Тука можете да видите шематски прикази и листи на делови за нашите алати. Едноставно внесете го моделот на производ или бројот на алатот во полето за пребарување низ каталогот. Точните детали за моделот може да се најдат на спецификационата плочка на производот.