Bosch гаранција за вашиот алат

Bosch ви дава двегодишна гаранција на алати за приватна употреба. За време на периодот на гаранција нашите поправки, вклучително подигнување и враќање на дефектниот уред, се бесплатни. Во случај на поправка под гаранција, треба да приложите копија од доказот за купување и гарантниот сертификат. По платена поправка следи тримесечна гаранција.

Bosch NanoBlade за „направи сам“ љубители

Поправка во гарантниот рок

Секогаш приложувајте го целосниот производ (вклучително и сите батерии и полнач за батериски алати) кај дилерот за електрични алати или услуги.

Bosch гаранцијата ги опфаќа само дефектите во производството и материјалот и не се однесува на злоупотребени, оштетени или менувани алати
Bosch прецизно дупчење дупка

Поправка во гарантниот рок

Кога поднесувате барање под гаранција, мора да се достави сметката или оригиналниот доказ за купување со датумот и продавницата каде што сте купиле, како и гарантниот сертификат.

 

Bosch Zamo Најубавите идеи за мебел за вашата дневна соба.

Детали за гаранцијата

За повеќе детали за обезбедените услуги, погледнете го нашиот PDF што може да се преземе:
Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00