Алати за Home & Garden

36V POWER FOR ALL – батеријата за сите Bosch 36V градинарски алати

Сите 36V POWER FOR ALL батерии се 100% компатибилни!*

Извршување на тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија за сите 36V алати. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

  • Извршувајте потешки задачи без напор
  • Ергономски и издржливи алати за тешки задачи 
  • Извршувајте голем број задачи во градината
  • Компатибилност со 36V опсег 

 

36V POWER FOR ALL

Сите придобивки на прв поглед.

 

Експертиза за Bosch батерија од 1969.

Експертиза за Bosch батерија од 1969.

Широк спектар на примени во и околу целата градина.

Широк спектар на примени во и околу целата градина.

Заштеди простор. Заштеди пари. Зачувај ја животната средина.

Заштеди простор. Заштеди пари. Зачувај ја животната средина.

Системот може да се прошири со дополнителни алати.

Системот може да се прошири со дополнителни алати.

За извршување на потешки задачи. Без бензин, без кабел, без гасови.

Идеално за употреба на отворено.
Извршување на разни задачи во градината со голем асортиман на алати.
Совршен за извршување на потешки задачи

ВОДЕЧКА ТЕХНОЛОГИЈА НА БАТЕРИИ СО ИНТЕЛИГЕНТНА ЕЛЕКТРОНИКА

Bosch battery expertise since 1969.

Protection against overheating through temperature monitoring

Експертиза за Bosch батерија од 1969.

Заштита од преоптоварување со интелигентни безбедносни механизми

Експертиза за Bosch батерија од 1969.

Заштита од празнење на батеријата и мемориски ефект

Експертиза за Bosch батерија од 1969.

       Повеќе енергија

Експертиза за Bosch батерија од 1969.

       Подолг работен век
 

Експертиза за Bosch батерија од 1969.

      Лесен и компактен
 
 

Акумулаторски батерии 2,0 Ah

2,0 Ah: Компактна и лесна за рачно управување

Најмалиот пакет во системот, 2,0 Ah е компактна и совршена за користење со рачни алати.  

4,0 Ah: Надградете ја за попредизвикувачки задачи и подолго време на работа

При потешки задачи за подолга употреба напојувајте со користење на 4,0 Ah батерија. 

Хармонизирана технологија на перформанси

Батериските алати на Bosch од 36 V избираат и комбинираат технологии и компоненти со високи перформанси за да обезбедат оптимална моќност за секоја примена.
POWER FOR ALL 36V

POWER FOR ALL 36V

Една батерија за вашето градинарско портфолио со тешки задачи.  

Syneon

Syneon

Подолга издржливост: Технологијата Syneon интелигентно ја контролира енергијата според побарувачката.

Електромотор без четки

Електромотор без четки

Помоќни, поефикасни и подолготрајни.

Паметна електроника

Паметна електроника

Специфичната паметна технологија на алатите обезбедува оптимизирана функција и работа.