Сет батериски ножици за жива ограда и трева
Advanced

Shear 18V-10

НОВО
AdvancedShear 18V-10
AdvancedShear 18V-10
AdvancedShear 18V-10 AdvancedShear 18V-10
Компактни и силни: флексибилни, моќни ножици за трева и жива ограда
  • Флексибилен 18V алат со две сечила за обликување и кастрење
  • Моќни, а со компактна големина: 18V POWER FOR ALL батерија и мотор
  • Импресивна прецизност: швајцарски сечила со двојно дејство
  • Ракување со една рака: идеални за обликување и кастрење млада жива ограда, грмушки или трева
  • До 85 квадратни метри со едно полнење на батеријата

Врвни перформанси и управување за лесно обликување и кастрење

Мултифункционалните батериски AdvancedShear 18V-10 се наменети за употреба со една рака и имаат сечила за обликување и одржување или кастрење рабови и косење. Благодарение на нивната 18V POWER FOR ALL батерија, обезбедуваат најмоќни перформанси на сечење во нивниот асортиман. Патентираниот систем против блокирање и швајцарските сечила со двојно дејство овозможуваат импресивна прецизност, како и непречено сечење дебели гранки, без заглавување. Со можност за работа на батеријата до 85 минути, овие ножици за трева и жива ограда овозможуваат погодно и совршено разубавување на градината.

Функции и придобивки на AdvancedShear 18V-10

Со Multi-Click промената на сечило на Bosch, промената на додатоци за сечила е лесна и брза.

Промена на сечила: со само еден клик

Со Multi-Click промената на сечило на Bosch, промената на додатоци за сечила е лесна и брза.

Високи перформанси на сечење: швајцарските прецизни сечила се ласерски, дијамантски сечила со двојно дејство, овозможувајќи остри, висококвалитетни засеци за совршени перформанси на сечење и најголема издржливост.

Чисто и прецизно косење

Високи перформанси на сечење: швајцарските прецизни сечила се ласерски, дијамантски сечила со двојно дејство, овозможувајќи остри, висококвалитетни засеци за совршени перформанси на сечење и најголема издржливост.

Непречено сечење подебели гранки благодарение на Bosch системот против блокирање за непрекинато сечење и побрзи резултати.

Континуирано сечење без прекини

Непречено сечење подебели гранки благодарение на Bosch системот против блокирање за непрекинато сечење и побрзи резултати.

Индикаторот за ниво на наполнетост го покажува нивото на наполнетост на батеријата за да не дојде до неочекувани прекини на струја или одложувања на полнењето.

Јасен приказ на нивото на наполнетост на батеријата

Индикаторот за ниво на наполнетост го покажува нивото на наполнетост на батеријата за да не дојде до неочекувани прекини на струја или одложувања на полнењето.

Технички податоци за AdvancedShear 18V-10

Технички спецификации
Тип на батерија
Литиум-јонска
Напон на батеријата
18 V
Работи со капацитет на батерија
2 Ah
Времетраење без оптоварување
до 85 мин.
Време на полнење на батерија
2 ч.
Должина на сечило
20 cm (жива ограда)
Ширина на сечило
10 cm (трева)
Проред на запчаник
8 mm
Искосена површина со едно полнење на батерија, макс
85 m²
Тежина
1.450 g
Димензии на алатот (L x W x H):
462 x 105 x 163 mm
Покажи повеќе %TRANSLATE VALUE%
Информации за бучава/вибрации (ножици за трева)
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 70 dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Информации за бучава/вибрации (ножици за жива ограда)
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level 59 dB(A); Sound power level 80 dB(A). Uncertainty K= 3 dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: AdvancedShear 18V-10
Број на нарачка
100 mm сечило за трева
F 016 800 605
200 mm сечило за жива ограда
F 016 800 604
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
0600857001
4059952558417

Достапни додатоци

Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV

Ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V и 18V батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Полнач AL 1880 CV
Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 4.0Ah W-C
Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C

Издржлива батерија за сите Home & Garden алати во 18V POWER FOR ALL системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Комплет за батерии PBA 18V 6.0Ah W-C
Градинарски ракавици (L)

Градинарски ракавици (L)

Градинарски ракавици (L)

Bosch градинарски ракавици за секаква работа во градината

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Поддршка за Bosch
Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.
Грижа за клиенти
За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00