Алати за Home & Garden
Градинарска правосмукалка
Universal

GardenTidy 2300

UniversalGardenTidy 2300
UniversalGardenTidy 2300
UniversalGardenTidy 2300
UniversalGardenTidy 2300 UniversalGardenTidy 2300 UniversalGardenTidy 2300
Тивко, едноставно и флексибилно расчистување на градината
 • Исклучително ниско ниво на бучава од 99 dB (A): намалено ниво на јачина на звукот до 75% (ProSilence)
 • Флексибилно расчистување на градината: функцијата 3 во 1 овозможува дување, вшмукување и дробење
 • Едноставна и брза промена на режим, без употреба на алат, со механизмот за брзо ослободување
 • Торбата за собирање со механизам за брзо ослободување има насочувачи на прашина отпорни на влага
 • Мал, лесен и ергономски со одлично маневрирање околу градината

Флексибилно расчистување на градината без вознемирување на соседите

UniversalGardenTidy е решение 3 во 1 за ефикасно расчистување на остатоците во градината. Флексибилниот ProSilence градинарски алат го намалува нивото на јачина на звукот до 75%, произведувајќи исклучително ниско ниво на бучава од 99 dB (A). Дување, вшмукување, дробење – брзо и лесно менување режими. Насочувачите на прашина на торбата за собирање, коишто се отпорни на влага, обезбедуваат пренасочување на водата и остатоците кон земјата. Металните перки обезбедуваат оптимални перформанси за подолго работење, а нивниот поголем отвор служи за лесно и безбедно чистење на заглавените остатоци. Уживајте во флексибилно и ефикасно расчистување на градината со целосно променливи брзини и во режим на дување и во режим на вшмукување.

 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи

Совладување на сите видови примени.

Идеална за остри засеци во дебело градежно дрво
Лесно отстранување на нечистотии од нерамни површини или цветни леи
Идеална за остри засеци во дебело градежно дрво
Идеална за остри засеци во дебело градежно дрво

Функции и придобивки на UniversalGardenTidy 2300

Дување, вшмукување, дробење – брзо и лесно менување режими.

Флексибилно расчистување на градината 3 во 1

Дување, вшмукување, дробење – брзо и лесно менување режими.

Насочувачи на прашина отпорни на влага

Торба за собирање со брзо ослободување и насочувачи на прашина отпорни на влага.

Издржливи метални перки/голем отвор за лесно вадење остатоци

Флексибилно расчистување на градината 3 во 1

Издржливи метални перки/голем отвор за лесно вадење остатоци

Целосно променлива брзина

Целосно променлива брзина и во режим на дување и во режим на вшмукување

ProSilence овозможува моќна изведба со намалена бучава за 75%

Неверојатно моќен и потивок звук

ProSilence овозможува моќна изведба со намалена бучава за 75%

Технички податоци за UniversalGardenTidy 2300

Технички спецификации
Моќност на моторот
1.600 - 2.300 W
Променлива брзина на проток на воздух
од 165 до 285 km/h
Брзина на проток на волумен
576 m³/h
Кеса за собирање
45 l
Намалување на количината на лисјата
12:1
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
670 x 230 x 1150 mm
Тежина (градинарска правосмукалка)
4,7 kg
Тежина (дувалка за лисја)
3,4 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: UniversalGardenTidy 2300
Број на нарачка
Обложен појас за преку рамо
45 l торба за собирање
Цевка за правосмукалка
Млазница за дувалка
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06008B1002
4059952577159

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00