Алати за Home & Garden
Системски додатоци

Адаптер за Aquatak додатоци

Адаптер за Aquatak додатоци
Адаптер за Aquatak додатоци
Адаптер за Aquatak додатоци Адаптер за Aquatak додатоци
Адаптер за поврзување постоечки додатоци и нови Aquatak додатоци
  • Компатибилно со Aquatak додатоци купени пред март 2013 година до новата палета Aquatak
  • Лесно се поврзува директно на пиштолот
  • Компатибилно со EasyAquatak 100LL/ 110/120, UniversalAquatak, AdvancedAquatak, AQT 33-10, AQT 33-11, AQT 35-12, AQT 37-13, AQT 40-13, AQT 42-13, AQT 45-14 X

Продолжете да ги користите постоечките додатоци со практичен адаптер

Со овој практичен адаптер нема потреба да купувате нови додатоци за нов перач под висок притисок. Ја зголемува компатибилноста, така што постарите додатоци купени пред 2013 година, може да се користат и понатаму. Адаптерот е лесен за употреба, директно се поврзува со пиштолот на перачот и одговара на широк спектар на Aquatak додатоци.

Совладување на сите видови примени.

Лесно поставување за брзо започнување со работа
Детали за испорака: Адаптер за Aquatak додатоци
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
F016800576
3165140941822

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00