Алати за Home & Garden
Додатоци со 18 волтен литиум-јонски систем

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Голема моќност во домот и градината со 18V POWER FOR ALL
  • Издржливост – завршете го „направи сам“ проектот со едно полнење на батеријата
  • Врвни перформанси и долг работен век
  • Овозможува флексибилност и заштедува простор и пари. Со батеријата може да работат околу 40 апарати за „направи сам“ проекти, градинарски задачи и задачи во домот.
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

POWER FOR ALL: 18V батерија за сите Home & Garden алати во 18V системот

18V POWER FOR ALL батеријата е достапна во различни големини и капацитети. Пронајдете ја вистинската батерија за вашата задача. Сите батерии може да се менуваат и имаат исти приклучоци.

Технички податоци за Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B

Технички спецификации
Напон на батеријата
18 V
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
84 x 55 x 146 mm
Тежина
363 g
Детали за испорака: Комплет за батерии PBA 18V 2.5Ah W-B
Број на нарачка
1 x батерија PBA 18V 2.5Ah
Картон
Број на нарачка
EAN-код
1600A005B0
3165140821629

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00