Алати за Home & Garden
Додатоци со 18 волтен литиум-јонски систем

Полнач AL 1830 CV

Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1830 CV
Полнач AL 1830 CV Полнач AL 1830 CV Полнач AL 1830 CV Полнач AL 1830 CV
Практична компатибилност – наполнете ги сите 14.4V или 18V POWER FOR ALL батерии
  • Компатибилен со сите Home & Garden 18V батерии
  • „Ready to Go“ сигналот укажува на доволно ниво на наполнетост на 80%
  • 2,5Ah батеријата целосно се полни за 60 минути
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Ги полни сите Bosch Home & Garden батерии од 18V

Најголема компатибилност – Bosch AL 1830 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

  • фокусирани на едноставноста
  • за мали до средни задачи
  • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
  • за задачи со средна големина
  • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
  • поголеми и попредизвикувачки задачи

Технички податоци за Полнач AL 1830 CV

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
14,4 – 18 V
Струја на полнење
3,0 A
Приближно време на полнење на 1,5Ah 100%
33 мин.
Приближно време на полнење на 2,0Ah 100%
45 мин.
Приближно време на полнење на 2,5Ah 100%
60 мин.
Приближно време на полнење на 3,0Ah 100%.
72 мин.
Приближно време на полнење на 4,0Ah 100%
95 мин.
Приближно време на полнење на 5,0Ah 100%
105 мин.
Приближно време на полнење на 6,0Ah 100%
130 мин.
Приближно време на полн. на 1,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
24 мин.
Приближно време на полн. на 2,0Ah (ReadyToGO 80%/100%)
32 мин.
Приближно време на полн. на 2,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
40 мин.
Приближно време на полнење на 3,0Ah (ReadyToGO 80%)
48 мин.
Приближно време на полнење на 4,0Ah (ReadyToGO 80%)
64 мин.
Приближно време на полн. на 4,0 Ah (PowerPlus 80%/100%)
69/88 мин.
Приближно време на полнење на 5,0Ah (ReadyToGO 80%)
80 мин.
Приближно време на полнење на 6,0Ah (ReadyToGO 80%)
96 мин.
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
157 x 150 x 94 mm
Тежина
400 g
Детали за испорака: Полнач AL 1830 CV
Број на нарачка
Полнач AL 1830 CV
Картон
Број на нарачка
EAN-код
1600A005B3
3165140821650

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00