Алати за Home & Garden
Полнач

Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV
Полнач AL 1880 CV
Полнач AL 1880 CV
Полнач AL 1880 CV Полнач AL 1880 CV Полнач AL 1880 CV
Практичен и брз – ги полни сите 14,4 V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии
  • Компатибилен со сите Home & Garden 14,4 V и 18 V батерии
  • „Ready to Go“ сигналот укажува на доволно ниво на наполнетост на 80%
  • Кратко време на полнење
  • Целосно ги полни 4,0 Ah батериите за 35 минути, 6,0 Ah батериите за 62 минути
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за целиот Home & Garden систем со алати

Многу брз полнач за сите 14,4 V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14,4 V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Технички податоци за Полнач AL 1880 CV

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
14,4 – 18 V
Приближно време на полнење на 1,5 Ah 100%
27 мин.
Приближно време на полнење на 2,0 Ah 100%
30 мин.
Приближно време на полнење на 2,5 Ah 100%
36 мин.
Приближно време на полнење на 3,0 Ah 100%.
46 мин.
Приближно време на полнење на 4,0 Ah 100%
35 мин.
Приближно време на полнење на 5,0 Ah 100%
46 мин.
Приближно време на полнење на 6,0 Ah 100%
62 мин.
Приближно време на полн. на 4,0 Ah (PowerPlus 80%/100%)
35/51 мин.
Приближно време на полн. на 1,5 Ah (ReadyToGO 80%/100%)
12 мин.
Приближно време на полн. на 2,0 Ah (ReadyToGO 80%/100%)
22 мин.
Приближно време на полн. на 2,5 Ah (ReadyToGO 80%/100%)
25 мин.
Приближно време на полнење на 3,0 Ah (ReadyToGO 80%)
30 мин.
Приближно време на полнење на 4,0 Ah (ReadyToGO 80%)
27 мин.
Приближно време на полнење на 5,0 Ah (ReadyToGO 80%)
36 мин.
Приближно време на полнење на 6,0 Ah (ReadyToGO 80%)
45 мин.
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
229 x 129 x 97 mm
Тежина
0,629 kg
Детали за испорака: Полнач AL 1880 CV
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1600A011TZ
3165140923590

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00