Алати за Home & Garden
Додатоци со 18 волтен литиум-јонски систем

Полнач AL 1880 CV

Полнач AL 1880 CV
Полнач AL 1880 CV
Полнач AL 1880 CV Полнач AL 1880 CV
Практичен и брз – ги полни сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии
  • Компатибилен со сите Home & Garden 14,4V и 18V батерии
  • „Ready to Go“ сигналот укажува на доволно ниво на наполнетост на 80%
  • Кратко време на полнење
  • Целосно ги полни 4,0Ah батериите за 35 минути, 6,0Ah батериите за 62 минути
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за сите Home & Garden алати

Многу брз полнач за сите 14.4V батерии или 18V POWER FOR ALL батерии

Најголема компатибилност – Bosch AL 1880 CV полначот ги полни сите Bosch Home & Garden 14.4V батерии и батериите на 18V POWER FOR ALL системот.

Технички податоци за Полнач AL 1880 CV

Технички спецификации
Напон на полнење на батеријата
14,4 – 18 V
Струја на полнење
8,0 A
Приближно време на полнење на 1,5Ah 100%
27 мин.
Приближно време на полнење на 2,0Ah 100%
30 мин.
Приближно време на полнење на 2,5Ah 100%
36 мин.
Приближно време на полнење на 3,0Ah 100%.
46 мин.
Приближно време на полнење на 4,0Ah 100%
35 мин.
Приближно време на полнење на 5,0Ah 100%
46 мин.
Приближно време на полнење на 6,0Ah 100%
62 мин.
Приближно време на полн. на 1,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
12 мин.
Приближно време на полн. на 2,0Ah (ReadyToGO 80%/100%)
22 мин.
Приближно време на полн. на 2,5Ah (ReadyToGO 80%/100%)
25 мин.
Приближно време на полнење на 3,0Ah (ReadyToGO 80%)
30 мин.
Приближно време на полнење на 4,0Ah (ReadyToGO 80%)
27 мин.
Приближно време на полн. на 4,0 Ah (PowerPlus 80%/100%)
35/51 мин.
Приближно време на полнење на 5,0Ah (ReadyToGO 80%)
36 мин.
Приближно време на полнење на 6,0Ah (ReadyToGO 80%)
45 мин.
Тежина
629 g
Компатибилност на батеријата
18V POWER FOR ALL ALLIANCE
Димензии на алатот (L x W x H):
180 x 115 x 84 mm
Детали за испорака: Полнач AL 1880 CV
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1600A011TZ
3165140923590

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00