Алати за Home & Garden
Системски додатоци

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20
Полнач AL 36V-20
Практична компатибилност – наполнете ги сите 36V POWER FOR ALL батерии
  • Компатибилен со сите 36V батерии
  • Интегрираните LED светилки за батерија го покажуваат статусот на полнење
  • 2,0Ah батеријата целосно се полни за 65 минути
  • 36V POWER FOR ALL – батерија и полнач за сите Bosch 36V градинарски алати

Технички податоци за Полнач AL 36V-20

Технички спецификации
Тежина
550 g
Димензии на алатот (L x W x H):
186 x 116 x 76 mm
Детали за испорака: Полнач AL 36V-20
Број на нарачка
Полнач AL 36V-20
Картон
Број на нарачка
EAN-код
F016800313
3165140660419

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00