Алати за Home & Garden
Стартер сет

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV) Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV) Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Наполни и почни со работа – флексибилност во 12V POWER FOR ALL систем
  • Сет со GAL 1210 CV полнач и 1,5 Ah батерија
  • Уживајте во флексибилноста додека заштедувате пари
  • Компатибилен со сите Home & Garden 12 V батерии
  • Долготрајност на батеријата – завршете ги „направи сам“ проектите со едно полнење
  • POWER FOR ALL: една батерија и полнач за целиот Home & Garden систем со алати

Стартер сет за сите Home & Garden алати во 12V POWER FOR ALL системот

Уживајте во флексибилноста и заштедете пари со стартер сетот од 12 V на Bosch, компатибилен со сите алати од 12V POWER FOR ALL системот.

Технички податоци за Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)

Технички спецификации
Напон на батеријата
12.0 V
Приближно време на полнење на 1,5 Ah 100%
94 мин.
Детали за испорака: Стартер сет од 12 V (1 x 1,5 Ah, GAL 1210 CV)
Број на нарачка
1 x батерија PBA 12V 1.5Ah
Полнач GAL 1210 CV
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
1600A01L3D
4053423215311

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00