Алати за Home & Garden
Батериски тример за трева
Advanced

GrassCut 36

AdvancedGrassCut 36
AdvancedGrassCut 36
AdvancedGrassCut 36
AdvancedGrassCut 36
AdvancedGrassCut 36 AdvancedGrassCut 36 AdvancedGrassCut 36 AdvancedGrassCut 36
За моќно сечење – со безжична слобода во обраснати места
 • Систем за сечење со двоен конец за ефикасно сечење и резултати со висок квалитет
 • Полуавтоматската макара ја намалува потребата за рачно подесување
 • Префрлувајте се помеѓу режим на косење и кастрење рабови со само еден клик на ротирачката глава
 • Косење трева, обраснати делови, недопрени тревници и кастрење рабови
 • Заштита за растенија за прецизно и нежно кастрење околу растенијата

Искосете ги обраснатите и недопрени тревници со моќниот батериски тример

Имајте контрола врз обраснатите и недопрени тревници со моќниот AdvancedGrassCut 36 батериски тример за трева и уживајте во извонредните перформанси со погодно и лесно ракување. Уживајте во ефикасно и висококвалитетно сечење со системот за сечење со двоен конец. Неговата полуавтоматска макара овозможува непречено, безгрижно кастрење. Ротирачката глава на тримерот го олеснува менувањето на режимите на косење, кастрење рабови и завршна обработка со еден клик. Подесете го аголот на помошната рачката за да дофатите до тешко достапни и обраснати делови. Работете безбедно околу растенијата благодарение на заштитата за растенија за прецизно и нежно кастрење. Алатот припаѓа на 36V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 36V POWER FOR ALL алати.

 • фокусирани на едноставноста
 • за мали до средни задачи
 • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
 • за задачи со средна големина
 • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
 • поголеми и попредизвикувачки задачи

Безжична моќност за кастрење обраснати тревници

Врвни перформанси за сечење и на највисоката трева
Кастрење околу растенија и дрвја
Две поставки за брзина за оптимална работна брзина во секое време

Функции и придобивки на AdvancedGrassCut 36

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Батеријата за сите Bosch 36V Home & Garden алати

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Непречен тек на сечење

Полуавтоматската макара го распределува конецот при секое отпуштање на копчето, со што нема потреба за рачно подесување на макарата или потчукнување на главата. Ова обезбедува оптимална должина на конецот за сечење за непрекинато и безгрижно сечење.

Лесната функција на кастрење рабови овозможува брза промена од косење на кастрење. Едноставно притиснете го копчето на тримерот и завртете за да го поставите алатот на кастрење рабови.

Префрлете се на кастрење рабови со еден допир и завртување

Лесната функција на кастрење рабови овозможува брза промена од косење на кастрење. Едноставно притиснете го копчето на тримерот и завртете за да го поставите алатот на кастрење рабови.

Технички податоци за AdvancedGrassCut 36

Технички спецификации
Напон на батеријата
36.0 V
Компатибилност на батеријата
36V POWER FOR ALL
Препорака за батерија
>= 2,0 Ah
Време на полнење на батерија
1,10 ч.
Работи со капацитет на батерија
2 Ah
Површина на сечење
0 m²
Систем за сечење со конец
Полуавтоматски
Дијаметар на сечење (конец)
30 cm
Дебелина на линија
1,6 mm
Капацитет на намотување на конецот
4 m
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
793 x 239 x 141 mm
Тежина
3,100 kg
Тежина без батерија
3,1 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,0 m/s²
1,0 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: AdvancedGrassCut 36
Број на нарачка
6 m макара за конец
F 016 800 351
Картон
Број на нарачка
EAN-код
0600878N04
3165140887779

Достапни додатоци

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00