Алати за Home & Garden
Батериска косилка
Advanced

Rotak 36-750

AdvancedRotak 36-750
AdvancedRotak 36-750
AdvancedRotak 36-750 AdvancedRotak 36-750
За импресивно тивко косење – погодни функции и одлични резултати
  • ProSilence ги намалува звуците до 30% и обезбедува попријатна акустика
  • Висината може да се подеси во седум точки од 25 mm до 80 mm со само едно копче
  • Сечилото LeafCollect совршено ја сече тревата и може да се користи и за собирање лисја
  • Релаксирано косење благодарение на ErgoSlide рачките за подесување на висината

Многу удобно косење погодно за грбот, со намалена бучава и одлични резултати

Оваа батериска косилка овозможува извонредни резултати за погодно и многу тивко косење. ProSilence функцијата го намалува звукот до 30% и исто така ја филтрира непријатната бучава преку функции за подобрување на звукот. AdvancedRotak за подесување на висината има едно копче за избирање на едно од седумте нивоа на косење од 25 mm до 80 mm, за да може веднаш да започнете со косење. Освен за косење, сечилото LeafCollect сече трева и може да се користи за собирање лисја. Алатот припаѓа на 36V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 36V POWER FOR ALL алати.

  • фокусирани на едноставноста
  • за мали до средни задачи
  • фокусирани на функционалност и перформансот за поширок опсег на задачи
  • за задачи со средна големина
  • најдобри перформанси со подобрени карактеристики
  • поголеми и попредизвикувачки задачи

Совладување на сите видови примени.

Сечилото LeafCollect совршено го сече тревата и исто така собира лисја од тревникот
Висината може да се подеси во 7 точки од 25 mm до 80 mm со само едно копче
Лесно прилагодливите ErgoSlide рачки овозможуваат поправилно и поудобно држење на телото

Функции и придобивки на AdvancedRotak 36-750

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Батеријата за сите Bosch 36V Home & Garden алати

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Подобро држење на телото за поголема удобност

Ергономските телескопски рачки ErgoSlide може лесно да се прилагодат на висината на корисникот. Многуте точки за прилагодување овозможуваат цврсто држење на телото и удобна работна позиција, без оглед на големината на корисникот.

ProSilence ги намалува звуците до 30% и обезбедува попријатна акустика

Неверојатно пријатен и потивок звук

ProSilence ги намалува звуците до 30% и обезбедува попријатна акустика

Лесно и интуитивно со само еден клик

Новата и исклучително интуитивна функција за подесување на висината овозможува избирање на совршената висина на сечење со само еден клик. Овозможува седум нивоа на сечење на висина од 25 mm до 80 mm.

GrassCombs го намалуваат времето на завршување така што овозможуваат чисти засеци по рабовите и покрај ѕидовите.

Побрзи и подобри резултати по рабовите

GrassCombs го намалуваат времето на завршување така што овозможуваат чисти засеци по рабовите и покрај ѕидовите.

Собирање лисја и косење во едно

LeafCollect сечилото ги собира и дроби лисјата во торбата за трева за едноставно отстранување, додека пак косилката овозможува чиста завршница дури и близу до рабовите.

Извонредниот капацитет на корпата за трева значително ја намалува фреквенцијата на празнење. Може да се склопи за лесно поставување и складирање.

Голем капацитет, лесно складирање

Извонредниот капацитет на корпата за трева значително ја намалува фреквенцијата на празнење. Може да се склопи за лесно поставување и складирање.

Технички податоци за AdvancedRotak 36-750

Технички спецификации
Напон на батеријата
36.0 V
Време на полнење на батерија
2,10 ч.
Работи со капацитет на батерија
4 Ah
Време на брзо полнење на батеријата
80% наполнета за 96 мин.
Препорачана површина на тревникот
до 750 m²
Ширина на косење
44 cm
Систем за косење
Ротирачко сечило
Капацитет на корпа за трева
50 l
Висина на косење
25 – 80 mm
Поставки за висина на косење
7, централна
Тип на рачка
„ErgoSlide-System“
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
1360 x 460 x 1050 mm
Тежина
17,500 kg
Висина на косење, од
25 mm
Висина на косење, до
80 mm
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,5 m/s²
1,5 m/s²
Measured values for noise determined according to 2000/14/EC. The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: AdvancedRotak 36-750
Број на нарачка
Корпа за трева 50 l
Картон
Број на нарачка
EAN-код
06008B9707
4059952526911

Достапни додатоци

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 4.0Ah
Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00