Алати за Home & Garden
Батериска дувалка за лисја

ALB 36 LI

ALB 36 LI
ALB 36 LI
ALB 36 LI ALB 36 LI
Градинарска дувалка со високи перформанси
  • Ергономски дизајнирана со оптимална распределба на тежината за удобно ракување
  • Променлива брзина на дувалката за подобра контрола при расчистување остатоци од градината
  • Моќната 36V батерија е компатибилна со сите Bosch 36V градинарски алати
  • Траење на батеријата до 35 минути
  • POWER FOR ALL: една батерија за сите Home & Garden алати
  • Syneon Technology ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност и подолго времетраење

Моќна за употреба, лесна за ракување

Батериската дувалка ALB 36 Li е најдобар алат за расчистување на градината. Со тежина од само 2,8 kg, ергономски дизајнирана со избалансирана распределба на тежината за удобно ракување. Има променлива брзина на дувалката од 170 km/h до 250 km/h, што овозможува брзо и ефикасно расчистување на лисјата и остатоците. Има вградена Syneon Technology којашто ја регулира употребата на енергијата за оптимална ефикасност на моќноста и подолго времетраење. Алатот припаѓа на 36V POWER FOR ALL системот. Една батерија може да се користи на сите 36V POWER FOR ALL алати.

Лесно расчистување на лисјата

За лесно расчистување на градината
Лесно расчистување големи купови на лисја и остатоци

Функции и придобивки на ALB 36 LI

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Батеријата за сите Bosch 36V Home & Garden алати

Завршете тешки задачи благодарение на POWER FOR ALL: една батерија сите алати во рамките на 36V систем. Уживајте во безжичната слобода на отворено со максимална моќност и перформанси.

Флексибилно расчистување на градината

Променливата брзина на дувалката овозможува подобрена контрола и избирање брзина на воздух за брзо завршување на градинарските задачи.

Технички податоци за ALB 36 LI

Технички спецификации
Напон на батеријата
36.0 V
Времетраење на батеријата
до 25 мин.
Работи со капацитет на батерија
2 Ah
Брзина на проток на воздух
170 – 250 km/h
Време на полнење на батерија
70 мин.
Димензии на алатот (Д x Ш x В)
925 x 150 x 205 mm
Тежина
1,900 kg
Покажи повеќе Покажи помалку
Информации за бучава/вибрации
Вредност на емисија на вибрации во ah
Непознато K
2,9 m/s²
1,5 m/s²
The A-rated noise level of the power tool is typically as follows: Sound pressure level dB(A); Sound power level dB(A). Uncertainty K= dB. Измерени вредности определени во согласност со EN 60745 Вкупни вредности на вибрации (векторски збир од три насоки).
Детали за испорака: ALB 36 LI
Број на нарачка
Картонска кутија
Број на нарачка
EAN-код
06008A0401
3165140721752

Достапни додатоци

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah

Комплет за батерии GBA 36V 2.0Ah
Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Полнач AL 36V-20

Најдете го точниот резервен дел брзо и едноставно

Точниот резервен дел само со клик на глувчето

Изберете резервни делови онлајн
Добијте е-маил со листата на избрани резервни делови
Испечатете ја листата и нарачајте резервни делови од дилер
3 години гаранција и безбедни понуди

3 години гаранција и безбедни понуди

Регистрирајте се бесплатно и добијте гаранција од 3 наместо 2 години за вашиот нов Bosch DIY и градинарски алат. Исто така, имајте корист од ексклузивните понуди.

Поддршка за Bosch

Едноставно пишете ни порака преку нашата контакт форма.

Грижа за клиенти

За прашања во врска со сервисот за поправка и резервни делови:
Од понеделник до петок:
08:00 - 19:00
Од понеделник до петок:
08:00 -16:00